Bakım ve Yakıt Karşılaştırma ( GSXR 600 Vs 600 RR )

Merhaba arkadaşlar yıllardır aklıma takılan konuyu bilgilenmek için size sormak istedim.
İnsanlar neden GSXR 600 değilde 600 RR tercih ediyor diye yıllardır aklımda soru işareti vardır.
Bunun sebebi maddiyat mı ?
Neden böyle birşey sorma gereksinimi duydun derseniz cevabım '' 600 RR temiz bulmak zor sahiplerinin %80'i motoru harcıyor (yan,teker vs) diye görüyorum ''

Ben alacak olsam bende 600rr alırım servis ağı daha fazla geniş yeden parça ağı geniş + daha ucuz fiyatıda daha makul yakıt konusunu pek bilmiyorum ama 600rr daha az yakar diye düşünüyorum

Honda 600rr 1, yamaha r25 2, sanki kızılay dağıtmış gibi heryerde bunlardan var. Belki 3-5 yıldır suzuki görmedim yolda :p Hondanın piyasa daha hızlı diğerlerine göre, sabah alan akşam satar o derece :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Şu videoyu çay çekirdek eşliğinde defalarca izlemişliğim var :) Adamdaki harbi tecrübemidir, deli cesareti mi çözemedim. Ben düzde gaz açamıyorum bu herif gibi, adam viraj içinde gaz köklüyor :mrgreen:

Honda 600rr 1, yamaha r25 2, sanki kızılay dağıtmış gibi heryerde bunlardan var. Belki 3-5 yıldır suzuki görmedim yolda :p Hondanın piyasa daha hızlı diğerlerine göre, sabah alan akşam satar o derece :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Şu videoyu çay çekirdek eşliğinde defalarca izlemişliğim var :) Adamdaki harbi tecrübemidir, deli cesareti mi çözemedim. Ben düzde gaz açamıyorum bu herif gibi, adam viraj içinde gaz köklüyor :mrgreen:

Adam iyi gidiyor ama bizim ülkemiz şartlarında nereye kadar gidebilirsinki:) biz hep birden araba,insan vs atlar diye önümüze sürüşümüze odaklanamıyoruz

İş yoğunluğundan dolayı buralara gelemedim beyler ama anladığım kadarıyla olay şu
1) Daha az yakıyor
2) Yedek parça daha ucuz
3) Servis geniş
Aklımda ki cevapta buydu . Teşekkür ederim

Birde mesela ben GSXR 600 aldım diyelim bunu Honda ya da Yamaha servisinde ki usta anlamaz mi ?
Ne alaka derseniz bizim burada Honda bayisinde Yamaha , Yamaha bayisinde Honda büyük CC makinaların bakımlarını görüyorum.

Son düzenleme:
Videoda ki elemanın eller çıplak ve uzun kollu T-shirte bakılırsa DELİ CESARETİ var.

Eski kasa alacaksan kesinlikle Suzuki diyorum.600rr ların canı çıkmış oluyor, fazla yaksın önemli değil, kafan rahat olsun

Eski kasa alacaksan kesinlikle Suzuki diyorum.600rr ların canı çıkmış oluyor, fazla yaksın önemli değil, kafan rahat olsun

Fazla yaksın önemli değil mi hocam hele ki bu devirde :)
Biri 50 kuruş yakarken biri 65 kuruş yakarsa insan bu devir de ağlar ağlar

Hocam suzukiye kötü diyen taş olur taş. Birkaç farklı suzuki modeli denemişliğim var, hakikaten kötü diyen taş olur. Ancak işte, mesela sıfır km bir suzuki alsam Başkentte servisi var mı yok mu meçhul. En son yoktu...

Ankara suzuki bayi ve Servisi açıldı gayet de faal. Acityi geçer geçmez sağa dön herter suzuki. Otomobil kısmının yanında motosiklet showroom ve arkada servis kısmı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar