Bakarken yanlışlıkla nexx sx 100 gıgabot kask aldım , nasıldır ?

Bakarken yanlışlıkla nexx sx 100 gıgabot kask aldım , nasıldır ?:sunny:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bilmediğim için soruyorum ödemeyi yanlışlıkla nasıl yaptınız?

Motosikleti
yok:(
konforu iyidir. çok ses alır, avrupalıdır parasına göre fena değildir ama distribütörü olan özen moto tüm yedek parçalarını getirmiştir boyunluğu getirmemiştir ki benim o boyunluk 1 yıl olmadan yırtılmıştır

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

konforu iyidir. çok ses alır, avrupalıdır parasına göre fena değildir ama distribütörü olan özen moto tüm yedek parçalarını getirmiştir boyunluğu getirmemiştir ki benim o boyunluk 1 yıl olmadan yırtılmıştır

+boyunluğu getirebilir misiniz dediğimde bize değil bayiilerimize yazın demiştir işin komik tarafı onlarda stok yok abi diye sallamışlardır beni :) ticarette yeni dönem açıyorlar ya :):):)

Beğendiğim bir kasktı kartımda siteye tanımlıydı , alış veriş kredisi yazıyordu meraktan faiz oranına bakayım derken :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

Kafanız yanınızdaysa deneyin bi bakalım.:sunny:

Yanımda şükür :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlislikla evlenmekten iyidir. Saglik olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beğendiğim bir kasktı kartımda siteye tanımlıydı , alış veriş kredisi yazıyordu meraktan faiz oranına bakayım derken :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

Yanımda şükür :p

E o zaman hayırlı olsun, kötü kask değildir. Kask da ebat olarak kafanızla uyumluysa iyi bir alışveriş olmuş diyebiliriz. Lakin bundan sonraki alışverişleriniz için aman dikkat.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

+boyunluğu getirebilir misiniz dediğimde bize değil bayiilerimize yazın demiştir işin komik tarafı onlarda stok yok abi diye sallamışlardır beni :) ticarette yeni dönem açıyorlar ya :):):)

boyunluk nasıl bişey ?

Motosikleti
yok:(
boyunluk nasıl bişey ?

boyunluk en alttaki pad yüzey, yanak pedlerinin altında ki pad kısmı kaskı ters çevirdiğinizde ilk gördüğünüz pad parçası. koca kafalı olduğum için dayanamadı zannımca. örnek görsel ; https://prnt.sc/qFlnMoOaErTA
görsel temsili

boyunluk en alttaki pad yüzey, yanak pedlerinin altında ki pad kısmı kaskı ters çevirdiğinizde ilk gördüğünüz pad parçası. koca kafalı olduğum için dayanamadı zannımca. örnek görsel ; https://prnt.sc/qFlnMoOaErTA
görsel temsili

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

E o zaman hayırlı olsun, kötü kask değildir. Kask da ebat olarak kafanızla uyumluysa iyi bir alışveriş olmuş diyebiliriz. Lakin bundan sonraki alışverişleriniz için aman dikkat.

Teşekkürler.

Yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum big shot rengini. LS2'nin fiber kaskı kafa yapıma uymayınca bunu denedim ve cuk oturdu o yüzden direkt aldım. Rüzgar sesi alan bir kasktır. O yüzden uzun yola çıkacaksan kulak tıkacı kesinlikle alman gerekir. İnterkom ile kullanınca belli bir hıza kadar gürültü rahatsız etmez ama uzun yolda tıkaç şart. Ama genel olarak güzel kasktır kafanda soru işareti kalmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar