bakalım görecekmisiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen: cvp veriyorum 7 tane yunus
olmadı (olmadı derken yunusları göremeyenler için söledim )1 erkek ve 1 kadın :cherry:
nasılım :bounce::bounce:

hadi başka başkaaa :p

Hepsini 5-10 saniyede çözdüm çözmesine de şu salatamsı yeşil bitkilerin olduğu 3. resime gıcık kaptım :) 50 tane şey görüyorum ben orada.İnek ya da köpek benzeri hayvanat,kangrular,ellerinde bişeyleri kaldırarak yürüyen insanlar,yemeği fazla kaçırmış ayımsı adamlar ya da hamile kadınlar,rahipler,kale surları ve üzerinde yürüyenler,kucağında bebekle oturan kadınlar vs.vs.vs. :)Resmin tamamından bişey çıkartamadım,parçaları inceledim yine çıkartamadım,sanırım biraz daha bakarsam deliricem,bırakıyorum bakmayı :p Yorgunum ondan da olabilir,yoksa bulurdum çabuk yahu :p

Daha basit birşey koyayım bende,bakın bakalım ne görüyorsunuz..

pic0049111zqzj5.jpg

gördüm gördüm bir kadın var bide adam heralde kadının nefesi kesilmiş adam onu açıyo zannedersem herelde öyle olması lazım yoksam ne işi var kadının arkasında:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2004599558419986517_rs.jpg

kırmızı ile çevrili yerlere bak kankaaa ne görüyorsun:silent: kadınla adama mı yooksaa yoksaaa yunuslar mı :cherry:
terbiyesiz kankam benim :p

2004599558419986517_rs.jpg

kırmızı ile çevrili yerlere bak kankaaa ne görüyorsun:silent: kadınla adama mı yooksaa yoksaaa yunuslar mı :cherry:
terbiyesiz kankam benim :p

ne biliym ben resmin tamamına baktım dı kanka yaw... vay beee ama baktım baktım yunusu görmemiştim dorusu:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar