Bak sen şu halaycıya , -Mahmut Tuncer

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-turkucu-mahmut-tuncer-ve-popcu-kizi-gizem-tuncer-ile-ilgili-sok-suclama-40593920

Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul Şişli Halaskargazi Caddesi’nde 3 Mart 2017’de saat 22.40 sıralarında Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem Tuncer, “U” dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken motosikletle Merhaz Elçi’ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve hastane polisi yaralının ifadesini almadı.

Hastaneye 3 arkadaşıyla giden Gizem Tuncer, Elçi’nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davanın iddianamesi ve savcılığa verilen şikâyet dilekçesindeki iddiaya göre, tedavisinin ardından Elçi, 50 TL eksper ücreti ödediğini Gizem Tuncer’e bildirdi.

Tuncer, motosikletin yetkili servis yerine tanıdıkları bir usta tarafından tamirini istedi. Tamirci değişecek parçaları ikinci el ve ucuzundan taktırmayı teklif edince Elçi, bu yerde yapılacak tamirattan vazgeçti. Durumu Gizem Tuncer’e anlatan Elçi’yi baba Tuncer arayıp, “Kızımı rahatsız etme bizim arabada da hasar var, onu kim ödeyecek” diyerek kendisiyle muhatap olmasını istedi.

Aynı bölgede daha önce arkadaşım kaza yaptı onda da polisteki tutanak yok edilip , olay örtbas edilmek istedi.
Neyse arkadaş iyi takip etti de davası hala sürüyor.(5-6 ay hastahanede kaldı)

Tek kelime ile rezalet.Kanun buna müsade etmez inşallah... Mahmut Tuncer kim, neden ayrıcalık tanınsın ki ona... Umarım o sahte belge de dahil olmak üzere iyi bir ceza alırlar...

Bunlara bu yüzü kim veriyosa onu tokatlıycaksın. Aracın masrafıymış. Lan davar senin kızın vurmuş adama. Elinde de kesin telefon vardır. Senin kızın ya. Herşey serbest.

ip-adresinden-kazak-ormek_1476905.jpg

Kimse kusura bakmasında,

Sigorta bozulmasın, rapor tutmayalım , haricen ben karşılayayım diyen kıza "olur,tamam" diyen adamı suçlarım ben. Babanın oğlu mu güveniyorsun ?

Sen tamamen yanlış olan teklifi kabul et. Sonra benim motosikletimi yaptırmadılar. Yaptırmazlar tabi ne ekersen onu biçersin...

Mahmut Tuncer, Merhaz Elçi’yi akrabası Sinan Kırmızı’ya yönlendirdi. Kaza tutanağını önce kendi adına düzenlemek isteyen Sinan Kırmızı, Merhaz Elçi’ye sözleşme adı altında feragatname imzalatmak istedi. Durumu fark eden Elçi, el yazısı sözleşmeyi yarıda bırakarak ayrıldı. Kırmızı da iddiaya göre yarım kalan sözleşmeyi tamamlayıp, “Sigortadan masrafımı alıyorum. Aracın sürücüsü Gizem Tuncer ve araç sahibi Mahmut Tuncer’den hiçbir yasal hak talep etmeyeceğim. Bu sözleşmeyi imzalıyorum” yazarak imzaladı. Motosikletini tamir ettiremeyen ve Adli Tıp raporunu alan Merhaz Elçi, Gizem Tuncer’den şikâyetçi oldu. Tuncer ise savcıya ifade vermeye gittiğinde soruşturma dosyasına Elçi’ye ait olduğunu ileri sürdüğü feragatnameyi sundu.

Savcılık Gizem Tuncer hakkında “taksirle yaralama” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtı. Elçi, sahte feragatnameyi hazırladıkları iddiasıyla baba-kız hakkında “Özel belgede sahtecilik” suçundan yargılanmaları için avukatı Yıldız Ceren Okur aracılığıyla şikâyette bulundu. Gizem Tuncer, savcılığa verdiği ifadesinde, “Motosiklet sürücüsü benim aracıma çarptı. Onu hastaneye götürdüm. Hem hastane hem de motosikletinin masraflarını karşılama sözü verdim. Kaza tutanağı düzenleyip evine bıraktım. Buna rağmen benden 5600 lira istedi, kendisinden şikâyetçiyim” dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

Kedi çapında ünü var, hatırı sayılır varlığı da vardır eminim ama hala çakallık çukallık peşinde.

Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Ben 'halaycı' lafına takıldım. Bu bir hakaret mi yoksa küçümseme midir? Değilse nedir bir bilen anlatsın. Ötekileştirmeden eleştirebildiğimiz zaman daha kolay anlaşacağız. Sevgiler.

Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. Ben 'halaycı' lafına takıldım. Bu bir hakaret mi yoksa küçümseme midir? Değilse nedir bir bilen anlatsın. Ötekileştirmeden eleştirebildiğimiz zaman daha kolay anlaşacağız. Sevgiler.

http://www.hurriyet.com.tr/son-daki...-gizem-tuncer-ile-ilgili-sok-suclama-40593920

Ötekileştirmek değil hocam kendisi halaydan para kazanan bir karakter , Eti için çektiği reklam filmleri var.Türkücü , Halaycı küçümseme değil tanımlama.

Burada ötekileştirme yok ama :
ötekileştirmek konusunda da ben gö.e gö. , ahlaksıza ahlaksız , hırsıza hırsız denilmesi taraftarıyım.
Yok ötekileştirmeyelim vb umrumda değil.
Dostoyevski'ye atfedilen güzel bir söz vardır severim : İnsanlar iyilik yapmayı , hırslı olmamayı , yalan söylememe gibi hasletleri yüceltirler bunların sonucunda bir insan fakir düşerse de onu lanetlerler , yine insanlar hırslı olmayı , yalan söylemeyi , başkalarının hakkını yeme gibi özellikleri lanetlerler ama bunların sonucunda bir insan zengin olursa da onu yüceltirler (saygı gösterirler) şeklinde biraz ezberden yazdım.

Durum bu.

Son düzenleme:
Her yerde konu farkli anlatiliyo. Baska yerdede adam para koparmaya caslisan biri olarak gosterilmis.
Olay antepte olmus, cok merkezi bir yerde evimiz var, izinli oldugum donemde balkonda epey vaktim gecti ve haliyle islek olan caddede motorlu olanlar dikkatimi cekti. Kask kullanimi % 10 bile degil. Motorlu eleman kask olmadigi icin suclu olabilecegini dusunup para istemis olabilir.

Senin arabanın kaportasında mı hasar var. Ehliyeti parayla almasaydı, belki U dönüşü tabelasının ne işe yaşadığını bilirdi.

Her yerde konu farkli anlatiliyo. Baska yerdede adam para koparmaya caslisan biri olarak gosterilmis.
Olay antepte olmus, cok merkezi bir yerde evimiz var, izinli oldugum donemde balkonda epey vaktim gecti ve haliyle islek olan caddede motorlu olanlar dikkatimi cekti. Kask kullanimi % 10 bile degil. Motorlu eleman kask olmadigi icin suclu olabilecegini dusunup para istemis olabilir.

Olay İstanbul Şişli Halaskargazi'de olmuş hocam Gaziantep'te değil.

Duymayan kalmasın da açıklama yapmış '' Kendisinde kask olmadığı için polis çağırmamı istemedi demiş.''
Yahu aynı şey benim de başıma geldi.
Kaza yapıyorsun kafada kask olmayınca haklıyken haksızmı oluyoruz anlamadım gitti?
Kafada kask yok diye içimizden geçerler sonra da haklıyız derler.

Motosiklet basit geliyor millete belli.
Ver 200 300 yapsınlar kafasındalar.
Kazaya karışan motor da cbr650 f galiba.

Babasının şaklabanlıklarıyla meşhur olmuş biri işte,yapacak bir şey yok.

''Ekmek kadar ihtiyacımız var kaşara da.''

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar