Bajaj RS 200 ( Son seçenek )

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Beyler yaklaşık 1 aydır araştırıyorum.R25 alacaktım 25k km olanlar 15'den aşağı yok abs'de yok benzin çok yakıyor Cbr 250r'ın üretimi durdu.Ktm 125 rc sıfırı bile 26k hal böyle olunca Bajaj alacağım gibi

Acaba satarken sıkıntı yaşar mıyım ki

neden yaşayasın ülke şartları bizleri bajaj a itiyor zaten bak istediğin japonu alamıyorsun bajaj a yöneliyorsun duyulmamış bir motorda değil bütçenide yaz başka öneride olur belki

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
neden yaşayasın ülke şartları bizleri bajaj a itiyor zaten bak istediğin japonu alamıyorsun bajaj a yöneliyorsun duyulmamış bir motorda değil bütçenide yaz başka öneride olur belki

max 14-15 bin valla aynen dediğin gibi r25 istiyordum temizi ucuza yok benzinin litresi uçtu zaten hal böyle olunca mecburen bajaj kaldı

cbr250 de alabilirsin bişey olmaz daha 15 sene parçasını üreticekler 2 sene kullanır satarsın 15 e de temiz vardır

Hiç sorun yaşamazsın. Bajaj piyasada tutuluyor zaten. Eleştiri, kötüleme olaylarını takma. Al bin keyfine göre. Alırken mutlaka ama mutlaka servise göster

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr üretimi durdurulmuş olması bir şey fark ettirirmi de direk elediniz onu.boy yeterse kawasaki ninja250sl de alabilirsiniz cbr250 de.en kötü cbr250 nin 7 8 sene piyasası ve parçası olur.ölmez

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Boy 1.75 ama kawasaki parçaları pahalı açıkçası cbr'ın üretimi durdu diye direkt elemiştim satamam diye düşünmüştüm.7-8 Yıl piyasa sürer mi acaba

Pardon biri Hondayı satamam mı dedi? :cherry:

Motorun üretiminin durmuş olması bir anlam ifade etmiyor. Parçasını sağlamak zorundalar. Üretimi duran bir model ikinci elde satılmaz diye bir kural da yok. Bir motorun piyasası varsa her türlü satılır ki neredeyse her honda modelinin piyasası vardır.

Bunun dışında, ABS istiyorum dersin, tipi hoşuma gidiyor dersin, karar senin.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Pardon biri Hondayı satamam mı dedi? :cherry:

Motorun üretiminin durmuş olması bir anlam ifade etmiyor. Parçasını sağlamak zorundalar. Üretimi duran bir model ikinci elde satılmaz diye bir kural da yok. Bir motorun piyasası varsa her türlü satılır ki neredeyse her honda modelinin piyasası vardır.

Bunun dışında, ABS istiyorum dersin, tipi hoşuma gidiyor dersin, karar senin.

Anladım biraz araştırdığımda sıkıntı olmuyormuş.Ama ABS bi tık daha Bajaj'a itiyor.Sinop'ta oturuyorum yağmurun ne zaman yağacağı belli olmuyor ABS yüzünden alacağım gibi

Anladım biraz araştırdığımda sıkıntı olmuyormuş.Ama ABS bi tık daha Bajaj'a itiyor.Sinop'ta oturuyorum yağmurun ne zaman yağacağı belli olmuyor ABS yüzünden alacağım gibi

Ben Ankara'da kullandım CBR250. Evet olsa çok iyi olurdu abs. Tercih sebebi olarak kabul edilebilecek bir donanım.

Az motordan anlayan biri bajajın parça kalitesizliğinden anlar. Tercih senin. Eğer sıfır alacaksan alma. 2. el al bajaj piyasaya çok motor sattığı için 2. el de satışı kolay motordur. Uzun süre binerim dersen bulaşma derim

Dostum ben marka olarak kendimi hondacı olarak görüyorum ama rs200 ile cbr250 arasında kalsam hiç düşünmeden rs200 ü tercih ederdim.

Abs gerçekten çok önemli ve rs200 ün gidonu biraz daha yüksek olduğu için kullanımı daha rahat, omuzlara ağırlık binmediği için yormuyor.

Emin ol parça kalitesi de öyle abartılacak kadar farklı değil.

(2015 model çift far cbr 250 sahibiydim yanlış hatırlamıyorsam 10.000 km kadar kullandım. Rs200 ü de 1.000 km civarı kullandım. Cbf150, 2 tane cbr125, yzf125, 2 tane r25 aldım kullandım sattım rs200 ile abartılacak bi parça kalitesi olduğunu düşünmüyorum)

Son düzenleme:
Bajaj ekonomik güzel motorlar üretiyor ama kabul edelim beyler gerçekten parçalar haykırıyor plastiklerin çapakları bile insanın moralini bozuyor, ayrıca eminim ki 7-8 sene sonra bile cbr 250 piyasası şimdiki hyo piyasasından hızlı olur 15 bin tl ye çift far bulabilirsin 8-10km civarlarında benim fikrim bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:42 ----------

Bajajın sorunsuz tek motoru dominardır.
güzel tespit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar