Eveet az önce test sürüşünden geldim.Bu zamana kadar neredeyse hep bajaja gömdüm.Ama bilerek değildi bu.Sebepleri:
-Satıcıların umarsız davranışları
-Kronik problemlere olan yaklaşımlarıydı.
( Nea ! Stop etme sorunu mu?Hiç duymadım.Kim uyduruyo vs.)
Velhasıl bugün bulunduğum yerde test sürüşü vardı.Arkadaşların yaklaşımları süperdi.Ekrem abi fırça atmış galiba.
Ön yargılarla oturdum motora:
-Rs200 şekil şemal olarak güzeldi.
-Kalıplı,koltuğu rahattı(uzun sürüştede rahat edilebilir nitelikte)
-Gidişi ile ilgili fazla yoruma gerek yok sanırım.Açtın mı gazı akıyo makine.Genel kanıda bu yönde.
-Oturuş pozisyonu R25'ten daha dik.Ama kapanmak isteyen yatar yine

-Ve benim için en önemli nokta frenlere geleyim.Ön frene bayıldım.Abs zart diye devreye girmiyor.Son ana kadar bekliyor gibi.Yani frenlerken çok güven veriyor.Bayıldım diyebilirim.
-Satıcı arkadaş yedek parça üzerine bilgi verdi.Bir kaza üzerine gelen motosiklette komple sağ karenaj ,ön far ve yeni amortisör değişimi sonucu çıkan masraf 200 tl civarıydı dedi.Çok şaşırdım.Harbi ucuzmuş.
-Gösterge güzeldi.Resimlerden büyük duruyo.Güneşli bir gün bugün ve bütün gösterge net görünüyor.
-Merak edilen soru: Stop etme
10 dakika boyunca her devirde her viteste motoru denedim ve stop etmeyle karşılaşmadım.
-Düğmeler elcik vs boyaları atmıştı.Karenajın siyah yerlerinde de atık boyalar vardı.Fiyatına göre normal karşıladım.
Bugün bir daha öğrenmiş oldum:Hiçbir şeyle ilgili önyargılı davranmamak gerek.Gerçekten rs şaşırttı beni.
Unutmadan pulsarada bindim freni karşılaştırmak için.Pulsar ns ön frene dokunur dokunmaz öne yığılıyor ve lastiği kitliyor.Bilmiyorum test motoru diye hayvani davranılmış olabilir.Çünkü çok güvensiz bir freni vardı.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Hayırlı günler.