Merhaba arkadaşlar şimdi marka bilinirliği konusunda evet marka pek bilinmiyor ama emin olun motor alanların çoğu veya bir kısmı motorlarını araştırmadan alıyo sonuç olarak motorun Türkiye piyasasına girişi daha 2 yıl oldu bundan önceki cin motorlarının ülkeye girişinde buralara kadar gelmeleri kolay olmadı ayrıca Bu motorda kullanıcılar olarak ön yargı var bu sınıftaki motorların hiç birinde Abs yok ama arkadaşlar on var arkada neden yok eleştirisi yapmış doğru arkada yok ama okuyucu var arkada ve inanin Abs siz motorda kullandım bu motorun durmasi güzel yani aslında ben ne söylesem boş kullanmadan kimsenin on yargıları ni yenemem parasına göre motor güzel versiyon arttıkça honda veya yamaha gibi motorların pazar oranı biraz düşecek mesele 400 cc bi motor gelecek 50 bg falan o zman kiyaslamalar artacak ve ben inanmıyorum ki motorun kullanıcı kitlesi arttikca on yargılar kirilacak ııi bi ikinci el piyasası oluşacak evet ülkemizde marka takıntısı çok onun var bende alayım o bilmem 1000 cc kullanıyo bende 1200 cc alayım motor 200 cc ama yakiyo sen 1000 cc alırsan benzine para yetistiremezsin evinin önünde sus eşyası gibi motor sana sen ona bakarsın gelelim motora her zaman dedim gene diyorum bu benim 5. motorum bundan önce hep cin malına bindim ilk kez farklı ülke mali kullandım inan nin çok fark ediyo titreme olsun vites geçişleri olsun servis ağı olsun her şey on numara bu bana şunu gosteriyo adamlar Türkiye piyasası için uğraşıyorlar ileride güzel olacak saniyorum bundan önce x markalar buralara geçebilmek için çok uğraştılar bunlarda ugrasacak o yüzden on yargıları klavye başında değilde motor tepesinde yapın hayırlı gezmelere