ARkadaşlar yakın zamanda bende almayı düşünüyorum ama. NS 200 ile RS 200 arasında kaldım. Aslında naked seviyorum ama ABS olduğu için RS tercihde edebilirim. Yalnız kesinlikle top case takacam sorularım şu şekilde.
RS 200 de top case takılabilir mi ?
RS 200 için diğer ss lere göre daha rahat oturuşu var diyorlar. Yoğun trafikte aralara naked kadar rahat giriyor mu Gidon açısından da ?
ve ikinci el piyasası 200 ns kadar aktif mi ?
Normalde topcase takılamıyor. Üstte bir arkadaş bağlantı demiri uydurup takmış. ama racing görünümlü bir motosikete bence topcase hiç yakışmıyor.
Oturuş pozisyonu touring gibi. Yatarak kullanılmıyor nispeten daha dik bir oturuş var. Tabi bu durum otoyolda kafanıza rüzgar yemenize sebep oluyor. Camın arkasına saklanamıyorsunuz.
Yoğun trafikte sıkıntı çıkmıyor rahatlıkla manevra yapılabiliyor. Tek sorun direksiyonun belli bir noktadan sonra dönmemesi. Durduğunuz yerde geri dönmek istiyorsanız naked motosikletlere göre daha geniş bir alana ihtiyacınız var.
İkinci el piyasası ise pek aktif değil. Aldığın fiyata satamazsın. Bunun en büyük sebebi modelin yeni olması. Zamanla NS200 gibi piyasası oturacaktır.