Merhaba, rs 200 lerin egzozunda genelde fotoğraftaki gibi bir görüntü oluyor. Tasarım hatası gibi duruyor.
http://i64.tinypic.com/33b26w7.jpg
Koruma takozu takan varmı
Arkadaşlar cümleten selamlar. Kazasız belasız günler herkese. Ben de ikinci el bir pulsar rs arayışındayım. 3bin km civarında garantisi devam eden bir tane buldum ve almayı düşünüyorum. İlk motosikletim olacak nasipse.
Motosikleti bajaj servisine götürüp kontrol ettirmeyi düşünüyorum. Bunun dışında şuna da mutlaka baktır veya kontrol et diyebileceğiniz bir şey var mıdır?
Saygılar.
Abiler kardeşler ben 200 km RS200 kullandım beğendim fakat boyum kısa olduğundan dolayı (1.68) kasıklarım agrıdı ve arkamda artçı varken yokuşta durmak zorunda kaldığımda motosiklet beni bayaa bir zorladı.
İşin özeti bugün yarın yeni motosiklet alacagım gözüme RS200 ü kestirdim ama boy sorun. Ya i selesi baya bi yüksek. R25, cbr250, cbr125 falan alçak motorlar ama RS200 de sorun yaşadım. Bu motoru alçaltma gibi birşey söz konusu olur mu ? Bilen eden var mı? Hayırlı forumlar tekeriniz düz bassın.
Abiler kardeşler ben 200 km RS200 kullandım beğendim fakat boyum kısa olduğundan dolayı (1.68) kasıklarım agrıdı ve arkamda artçı varken yokuşta durmak zorunda kaldığımda motosiklet beni bayaa bir zorladı.
İşin özeti bugün yarın yeni motosiklet alacagım gözüme RS200 ü kestirdim ama boy sorun. Ya i selesi baya bi yüksek. R25, cbr250, cbr125 falan alçak motorlar ama RS200 de sorun yaşadım. Bu motoru alçaltma gibi birşey söz konusu olur mu ? Bilen eden var mı? Hayırlı forumlar tekeriniz düz bassın.