Arkadaşlar selamlar.
garantili 2019 model 150 nk ile 2016 model 16.000 km ns 200 arasında kaldım. boyum 1.73. Yorumlarınızı beklerim.
Arkadaşlar selamlar.
garantili 2019 model 150 nk ile 2016 model 16.000 km ns 200 arasında kaldım. boyum 1.73. Yorumlarınızı beklerim.
yav görüyorum bu 125'lik 150'lik motorları yolda. sadece cbf ybr değil, cbr 125 yzf 125 dahil hepsi "kalitesiz, sorunlu, problemli" diye b.k attıkları benim pulsarın arkasında kalıyor. hele bi de iki kişi biniyorlar bazen. yazık valla bir sollama yapana kadar yıl oluyor. sırf şekil diye bir yığın para verdikleri motor nal topluyor benim "gariban" pulsarın arkasından :mrgreen:
sana illa pulsar al demiyorum fakat motor alacaksan minimum 200-250 cc'lik motor al çünkü bir süre sonra o 150'lik motorlar sinir harbine sokuyor yolda.
alabiliyorsan pulsar olmasa bile ktm duke 200-250 al en azından. hoş bana kalsa eski model er6, fazer 600, fzs 600 falan al geç. baya idare eder seni.
Hocam rammount tipi ayna bağlantılı ahtapot tutucu alabilirsiniz.beyler ben hala telefon tutucu bulamadımn bu alete![]()
aynalarda elcik koruma baglantısı var, bir de aynadan baglantılı istemedim telefon tutucuyu.
söyle scooterlerinki gibi gidon arası canta seklinde bişi bulabilsem süper olacak
https://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f80/Forte-Gt-Telefon-Tutucu-Gidon-Ar_53980_1.jpg
Bel cantasi aliyorsun,
İki ayna kolundan gecirip beline kilitler gibi tokasini takiyorsun
Canta cebinin on tarafina telefonu sabitliyorsun tamamdir.
Mitas mc50 kullanan var mı? Viraj ve ıslak performansı nasıl? Lastik almam lazım pilot streetler çabuk bitiyormuş. Anlas tournee ile mc 50 arasındayım. Öneriniz ne olur?
hele bu zor günlerde yerli malını desteklemek çok kıymetli. olası bir ambargoda, savaş durumunda, kıtlıkta hiç bir yabancı devlet size lastik satmaz. lastik kıymetlidir. lastik önemlidir.
üstelik anlas'ın ithal muadillerinden eksiği dahi yok. istisnasız tüm motosikletlerimde anlas kullandım. ns200'üme şu an wintergrip takılı. stabilize, toprak, ıslak ve kuruda performansı çok yeterli.
eğer anlas alacaksanız baya dikkatli kullanın. Virajlarda yatmayın ve özellikle ıslakta çok çok dikkatli gidin. Tamam yerli malı kullanalım da biraz da iş yapsın lastik ama...
Düzenleme: imla.
Siz de hangi lastik var? Öneriniz ne olur?
hocam bende anlas var. tournee. önerim almaman olur. fırsat bulup değiştiremedim malum korona vb ekonomi.
Arkadaşlar selamlar,
Ayna konusunda bir kurul mutabakatı var mı? Discover 125 ST aynası mı takalım?
Arkadaşlar selamlar,
Ayna konusunda bir kurul mutabakatı var mı? Discover 125 ST aynası mı takalım?