https://www.youtube.com/watch?v=-lf3hPAFQ3I
1.10 dakıkada görünüyor kullandığınız motorda arkada da abs var ön disk içinde bulunan sık delikli yuvarlak nokta varya orası abs aynısı arkada da var
ikincisi resetleme durumuna gelirsek kontağı açtığınızda ekranda km ibresinin gidip gelme olayını tamamlamadan marşa basarsan resetler marş basarken acele etme ışıkların sönmesini bekle zırıltı işi pek çözüm bulmuyor birşeyler yapanlar var ama ben çözüm bulamamıştım
Arkada ABS yok arkadaşım. Serviste söyledi zaten olmadığını.
Ki zaten arka fren pedalına bastığımda arka tekerleği kilitliyor zaten. Abs olsa kilitler mi?
Senin o söylediğin arka tekerlekteki sık delikli halkaya aldanma. Sanırım ön tekerlekten alınan kilometre sayacı için o.
Ki zaten Bajajın sitesinde de yazıyor. Ön fren disk abs. Arka fren kelebek disk diyor sadece.
Marş basma işine gelecek olursak eğer, emin ol kontağı açtıktan sonra bayağı bir bekliyorum. Çok denedim. Hatta kendimce marş basma teknikleri geliştirmeye çalıştım ama yine yapıyor resetleme işini.
Ha ne geliştirdin dersen. Motosikleti stop edince sağ kumandadaki kırmızı anahtarı kapattım.
Çalıştıracağım zaman. Önce kontağı açıp gösterge kendine gelince sonra kırmızız anahtarı açıp enjeksiyonu bekledim. bastım yine resetledi.
Önce kırmızı anahtarı açıp sonra kontağı açıp bekledim yine aynısını yaptı.
Benim anladığım kadarıyla akünün anlık gücü hem marşa hem de göstergelere anlıkta olsa yetmiyor ve bu durumda gösterge resetleniyor.
Kaliteli bir aküyle çözülür gibi geliyor ama henüz bir fikrim yok gibi. belki başka bir sorundan dolayı yapıyordur bunu.
Zırıltı konusunda servis o zamazingoyla gösterge arasına lastik parçası gibi birşey sıkıştırmış ama pek işe yaramamış gibi. O parçanın nasıl söküldüğünü öğrenir öğrenmez kendim çözüm bulmaya çalışacağım artık.