Herkese Merhaba. Arkadaşlar benim sorum şu. Bu motora 140 arka 110 ön lastik koysak ne gibi - leri olur. Takan ve kullanan var mı dır ?
Fark var mı peki ?
Facebook gibi hesaplarım yok bu tür paylaşımları kaçırıyorum.
Herkese Merhaba. Arkadaşlar benim sorum şu. Bu motora 140 arka 110 ön lastik koysak ne gibi - leri olur. Takan ve kullanan var mı dır ?
herkese merhaba foruma yeni katıldım. 200 NS, forumlardan ve inceleme videolarından araştırdım hafta sonu ise deneme sürüşü yaptım. aklımda fiyat hariç hiçbir soru kalmadı. 2016 model 5000 km lerde 2. el piyasası 7500 civarında. sıfır fiyatı plaka dahil 8500 TL ye hazır. yaklaşık 1000 TL fark var. sizce sıfır mı alınmalı yoksa 2. el mi? (çok pimpirik ve kıl birisi olduğumu parantez içinde yazayım) teşekkürler.
herkese merhaba foruma yeni katıldım. 200 NS, forumlardan ve inceleme videolarından araştırdım hafta sonu ise deneme sürüşü yaptım. aklımda fiyat hariç hiçbir soru kalmadı. 2016 model 5000 km lerde 2. el piyasası 7500 civarında. sıfır fiyatı plaka dahil 8500 TL ye hazır. yaklaşık 1000 TL fark var. sizce sıfır mı alınmalı yoksa 2. el mi? (çok pimpirik ve kıl birisi olduğumu parantez içinde yazayım) teşekkürler.
Daha fazla benzin yakarsın.Herkese Merhaba. Arkadaşlar benim sorum şu. Bu motora 140 arka 110 ön lastik koysak ne gibi - leri olur. Takan ve kullanan var mı dır ?
2017 modeli birçok güncellemeyle gelip bir de üstune abs eklenecek olan modelin eski modelleri ciddi değer kaybedecek. Ben olsam biraz daha bekler ya yeni parti abslilerden alırdım ya da yeni model ciktiktan sonra değeri düşen eski ama düşük km li modellerden birini ucuza kapatırdım. Bu soylediklerimden ciddi kavga cikacak fakat alim satim isi de bir ticaret kolu. sabredip aklini kullanan ya kar eder ya da hiç zarar etmez. Sirf benzer sebeplerden dolayi 0 km r25 almaktan son anda vazgecmis biri olarak bunlari yaziyorum.herkese merhaba foruma yeni katıldım. 200 NS, forumlardan ve inceleme videolarından araştırdım hafta sonu ise deneme sürüşü yaptım. aklımda fiyat hariç hiçbir soru kalmadı. 2016 model 5000 km lerde 2. el piyasası 7500 civarında. sıfır fiyatı plaka dahil 8500 TL ye hazır. yaklaşık 1000 TL fark var. sizce sıfır mı alınmalı yoksa 2. el mi? (çok pimpirik ve kıl birisi olduğumu parantez içinde yazayım) teşekkürler.
2017 modeli birçok güncellemeyle gelip bir de üstune abs eklenecek olan modelin eski modelleri ciddi değer kaybedecek. Ben olsam biraz daha bekler ya yeni parti abslilerden alırdım ya da yeni model ciktiktan sonra değeri düşen eski ama düşük km li modellerden birini ucuza kapatırdım. Bu soylediklerimden ciddi kavga cikacak fakat alim satim isi de bir ticaret kolu. sabredip aklini kullanan ya kar eder ya da hiç zarar etmez. Sirf benzer sebeplerden dolayi 0 km r25 almaktan son anda vazgecmis biri olarak bunlari yaziyorum.bu arada emin ol internete pulsar ilani koyan "çoğu" kişinin sebebi yeni çıkacak modelden dolayı oluşacak değer kaybindan etkilenmemek.
merhaba arkadaşlar adım muhammet 30 yaş trabzon da yaşıyorum dün itibari ile 2. el 2016 model 3.500 km de bajaj pulsar 200 ns sahibiyim ben bu motor için birkaç bilgi edinmek istiyorum motorun torku gidişi beni çok etkiledi baktığım birkaç motor arasından en son sırada olmasına rağmen deneme sürüşünden sonra beni cezbetti gerçekten gidişi torku malzeme kalitesi işçilik çok güzel ben şimdiye kadar aldığım motorlarda ilk aldıktan sonra yağ ve yağ filtresini hemen değişir öyle binerim bu motor kaç lt yağ alıyor öncelikle ve trabzon gibi bir bölgede kaç numara yağ aralıklarını önerirsiniz ? ortalama sıcaklık 20 derece...
hayırlı olsun öncelıkle
10w 40 yağ uygundur fılıtreyı degıstırırsen 1.3 1.4 lt yag alır fılıtresız 1.2 felan alır sevıye camından takıp edersın yag sevıyesıne ort ayak üzerınde BAKMA düz bir yerde lastıkler yere bassın motoru düz tutup bakabılırsın
teşekkür ederim dostum yani 1 kutu kurtarmıyor 2 kutu almamız lazım) neyse ipone mi motulmu önerirsiniz vites geçişleri biraz zor gibi boşu bulmakta zorluk çekiyorum daha yeniyim ondan galiba viteş geçişlerini rahatlatacak bir yağ tavsiyeniz varmı
arkadaşlar merhaba. Yakında kısmet olursa Pulsar NS 200 ABS modelini almayı planlıyorum. Topcase taktırmayı düşünüyorum 40-45 lt'lik olanlardan. Dengeyi bozma veya kullanımı zorlaştırma gibi durumları oluyor mu topcase'lerin ? şimdiden teşekkürler