Benim 2014 model aletle yaklaşık 1 sene 15.000km yi devirdim. İlk başta güzel ama sonra sonra hafif titremeler çıkmaya başlayabiliyor, yaklaşık 5000km den sonra göstergedeki titreme bende de çıktı. Bunların dışında lastikleri pek iyi değil, artçı konforuda iyi sayılmaz, stop etme güncellemeden sonra çözüldü ve arka amortisor ile sele sert. (bu segmentte amortisor ile selenin sert olması normal çünkü sokak motoru olarak geçiyor ve hareket yapmak isteyenler için yumuşak arka amortisor we sele sorun olur)
Yukarıdaki söylediklerim kesinlikle diğer markalarda olabilen sıkıntıların yanında göze çarpmayacak derecede, türkiyede diğer markalara oranla daha çok servis ve bayiye sahip olması parçaların çabuk tedarik edilebilir ve ucuz olmasıda artı. Dediğim gibi Ybr de orda burda paslanmalar, titremeler, servisin ilgisizliği, 125 lik bu motor için bile markanın pahalı we yavaş gelen parçaları benim daha fazla canımı sıkmıştı.
Edit: Bazı önyargılı kesim bu markayı bu motoru karalarmışcasına saydırıp orda burda atıp tutuyor, sakın onlara aldanmayın. Ben markadan ve özellikle servisinden çok memnunum, kesinlikle devamını getirmeli... Şöle 400 lük modelleri geldimi hemen alırım 600 e falan gerek yok.