Merhaba becerikli ve keyiften anlayan insanlar.
Devam etmekte olan tartışma ve konuları bölmek gibi olacak ama hemen kendimi tanıtıp kenara çekilmek niyetindeyim.
Bir de son derece yararlı bilgileri 517 sayfa boyunca paylaştığınız için teşekkür etmek için buradayım, geriye doğru tüm sayfaları okuyorum.
Ankara'dan Alper. Pazartesi günü Pulsar 200 NS'e kavuşacağım, yaş 34, motor-mekanik-gezi sevdalısı bir adam olarak şu yola artık girmeliyim diye düşündüm, büyük bir şans olarak belki benden bile daha çok ilgili, sonuna kadar bana destek olan bir yolcum -eşim- var.
Geçmişte -ki "geçmiş" derken 10-15 sene öncesini kastediyorum- (abim sayesinde), Yamaha Virago, BMW F650GS, BMW R1200RT, hatta tersten vites ve frenli Motoguzzi tecrübelerim bile oldu fakat gerek yaşın ilerlemesi gerekse alacağım ekstra sorumlulukla içimde bir korku var ve 200 NS gibi nispeten mütevazı bir motosiklet için bile bu tedirginliği hissediyorum ve güvenli sürüş dersi alıyorum.
Bu yaz yüksek ihtimalle 10.000 km'den fazla yol yapacağım (5 senedir eşimle birlikte çadır kampı ve yazın günübirlik göçebelik sistemini benimsedik) ve çıktığım bu yolda gerek sorularımla gerekse edindiğim tecrübelerimle aranızda olmaya çalışacağım.
Küçük bir "merhaba" demek istedim, forum geneliyle daha sonra tanışmak niyetinde olduğum içim şimdilik sadece bu başlıktayım.
Sevgiler & Saygılar