tarz olarak degisik statude iki motor.oncelikle tarzini belirlemelisin bence.ikiside kotu motorlar degil onemli olan sana hangisi hitap edecek.Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar iyi forumlar
Yaklaşık 8.500 tl civarinda bütcem var 2012-2013 2. El bi cbr250r mi almaliyim yoksa pulsar200ns mi karar veremedim pulsar alirsam sifir alma imkanim oluyor cbr alirsam 2-3 yasinda bi motor aliyorum pek bi bilgim yok ama ortalama 20.000 km de duzgun bi cbr bulabilirmiyim onuda bilmiyorum veya neden pulsar almaliyim bilgi verip bana yardimci olursaniz simdiden tesekkur ediyorum
6. vites 28km hızda 1950 devirde yokuş yukarı tam gaz verirken arka teker kilitledi. Bunu ben aşırı bir durum olarak denedim 2. veya 3. viteste yavaşlayıp tekrar gaz verdiğinizde de yapabilir yokuş aşağı veya kasisli yolda.
mengu hocam yazdiklarimi sakin yanlis anlama yemin ediyorum dalga falan amacli yazmiyorum.abicim sat kurtul su motordan.100 km 4-5 litre yakit yakan,denge sensorumudur nedir ondan acayip acayip kulak sevici ses cikaran,olduk olmadik yerlerde stop edip sonu agir yaralanmalara dahada kotusu allah korusun olumune sebep olabilecek,devir dalgalanmasindan dolayi rolantideki sesinden nefret ettigin,sayesinde motosikket tamirinde uzmanlastigin su motoru sat kurtul.simdiden hayirli olsun.6. vites 28km hızda 1950 devirde yokuş yukarı tam gaz verirken arka teker kilitledi. Bunu ben aşırı bir durum olarak denedim 2. veya 3. viteste yavaşlayıp tekrar gaz verdiğinizde de yapabilir yokuş aşağı veya kasisli yolda.
tarz olarak degisik statude iki motor.oncelikle tarzini belirlemelisin bence.ikiside kotu motorlar degil onemli olan sana hangisi hitap edecek.
arkadasim ver mahkemeye diyorum yolunu yordaminida anlattim.onada yanasmiyor.bu benim kaderim diyor sanirim.Niye satip kurtulsunki sorununu cozsunler adamin gidiyo geliyor degisen birsey yok adam hakli olarakta yaziyor bu durum kimsenin zoruna gitmesin ne zaman surasi boyle bi sorun var yazilsa ya sat kurtul yada bende yok gibi yorumlar yagiyor sende olmayabilir bu sorunun olmadigi anlamina gelmez ki sende olsa zaten o sorun misilleme yaptigin adamdan once yazardin bunu sende biliyorsun hakan abi sadece sat kurtul kismina seni dahil ediyorum gerisi genel
Bunu sadece enjeksiyonun düşük devirlerdeki gaz tepkisini ölçmek için yaptım. Motorun düşük devirde ölmesinin sebebi de bence gaz kolunu ne kadar çevirdiğinin enjeksiyonun pek umrunda olmaması. 200cc enjeksiyonlu bir motorun bu kadar ataletsiz olmasına başka anlam veremiyorum. Bende 210cc bir motor daha var çinli, rölantide bile traktör gibi çekiyo motor ve 1. vites dişli oranı Pulsar ile aynı.6. viteste 30 la giderken ne olmasını beklidunuz ?
bence saçma testler yapıyorsunuz 4000 devir altına düştüğü an zaten motor ölüyor.o hızda motoru boğuyorsunuz.
Bunu sadece enjeksiyonun düşük devirlerdeki gaz tepkisini ölçmek için yaptım. Motorun düşük devirde ölmesinin sebebi de bence gaz kolunu ne kadar çevirdiğinin enjeksiyonun pek umrunda olmaması. 200cc enjeksiyonlu bir motorun bu kadar ataletsiz olmasına başka anlam veremiyorum. Bende 210cc bir motor daha var çinli, rölantide bile traktör gibi çekiyo motor ve 1. vites dişli oranı Pulsar ile aynı.