Bugün, motorumuzla turlarken bir baktım servisin önünde bajaj qute. Hemen fotoğrafladım. Pazar dolayısı ile kapalı olduğu için bilgi alma ve test etme imkanım olmadı. Dışından gözlemlediğim kadarıyla, Araç şehir içi için kullanışlı. Şehir dışı için rahat olacağını sanmıyorum. Ön ve arkada cam var, yanlarda cam yerine fermuar ile açılabilen şeffaf branda kullanılmış. Araç ebat olarak küçük ancak tavanı rahat hareket edebilecek şekilde yüksek. Tavanı sanıyorum abs malzemeden imal edilmiş. Aracın içinde rahatça 4 kişi oturabilir.
Gelelim dışından gördüğüm kadarıyla kişisel düşüncelerime; 1- Yanlarda fermuar ile açılabilen branda, değerli eşyalarınızı araçta bırakma ve güvenlik sorunu çıkarabilir. 2 - Aracın arka tarafında siyah plastik bir parça ile havalandırma yapılmış, bu havalandırma sürekli açık modda. Kışın soğuk havalarda sıkıntı olabilir. 3- Dikiz aynaları küçük gibi; kullanımda dezavantaj sağlar mı bilemiyorum. 4 - Araç küçük ilçe ve beldelerde zevkle kullanılabilir, ebat olarak küçük olsa da iç hacmi geniş ve kullanımı pratik gibi görünüyor. Fiyat ve performans hakkında bilgim yok şimdilik.