Arkadaşlar bende mi şansızlık var bilmiyorum sadece hafta sonları kullanmak için bir hevesle aldıgım motor Bajaj Pulsar 200 NS
*600 km motorum arka led stop lambası yarısı yanmıyordu Garantiden degişti
*2000 km (yolun tamamı şehir dışı yapıldı )debriyaj balatası kaçırıyordu 6 vites motor 8000 devirlerde hız sabit kalıp aniden 11000 devirlere çıkıyordu servisteki arkadaş debriyaj dedi Garantiden degişti ama sonuç değişmedi
*2650 km motordan eksoza giden boruda (yanda kalan küçük metal kutuda) kopuk metal parçaları (tangur tungur ) vuruyor servis parça istedi değişecek bekliyoruz
*2800 km bu akşam farkettim motorun tamamı üst kapaktan aşşagı doğru yağ kaçagı
Marka karalama değil sadece sorunlarım var bunlar devam edecekmi ve açıkçası sorun yaşamak istemiyorum
Kimse sorun yaşamak istemez, siz ilk değilsiniz yani

"Bu sorunlar devam edicek mi?" sorunuza da kimse kesin olarak cevap veremez, siz de veremezsiniz. Yapacağınız şey ustası düzgün bir servis bulup(çok yok malesef) toptan bakıma sokmanız, ki siz de öyle yapmışsınız. Gerekirse motor açılır tüm arızalar tesbit edilir (herzaman edilemeyebiliyor) ve toptan giderilirler. Aksi durumda işi bilmiyen servisin/ustanın elinde motor aç-kapa sök-tak folloş oluyor(sizin usta/servis hakkında bilgim yok, iyidirler diye umuyorum), harcadağınız para/zaman da cabası.
Neyseki garantiden değişiyor demişsiniz,nasıl "kullanıcı hatası" deyip de sizin üstünüze yıkmadılar, hayret(tüm servislerin genel olayı), sizin durum biraz daha iyi. Olduğunuz şehir neresi bilemiyorum, İstanbulda iseniz Bajaj servislerinden Oktay Motor'a gidin. Herkes öneriyor. Umarım tüm sorunlarınız çözülür. Şimdiden kolay gelsin.
Ekleme: Benim motoru 15bin bakımına sokucam yarın, ciddi bir sorunu yok/çıkmadı çok şükür. Her 5bin'de normal servise sokarken ara 2500km'lerde de ben yağ ve filtre değiştim, motul 5100 yağ ile. Ne yazık ki bu arıza olayları biraz da şans meselesi.