Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bayi lastiklerde farklılık olduğunu söyledi.Öncekilerde Eurogripmiş yenilerde daha yumuşak olduğu söylenen MRF. Hangi marka daha iyidir ?
Bende MRF vardı, kuru yolda bile arka lastik frene dokunduğum anda kayıyordu. Ön lastik idare ediyodu ama kuru yolda tabi. Metzeler Lasertec taktırdım kurtuldum bunlardan :)

Aku kendi tahliyesinden suyu atiyor.atmayi kesti simdilik akan yerleride kopukleyip guzelce yikadik.tekrar tekrar kontrol edecegim umarim tekrar yapmaz

Motosikleti
Henüz yok.
Pas vermiyor diyorlarmış,
9EVGWk.jpg
[/url][/IMG]
Umursamıyormuş diyorlar,
d0nXD4.jpg
[/url][/IMG]
Seninle hiç işim olmaz diyorlarmış,
WEVbaY.jpg
[/url][/IMG]
Avcunu yalarsın diyorlarmış,
a0oXpz.jpg
[/url][/IMG]
Arkamdan konuşuyorlarmış,
m5GEpR.jpg
[/url][/IMG]
Kafan mı güzel diyorlarmış,
n2AEp0.jpg
[/url][/IMG]
Aklını alırım diyorlarmış,
LEpQXo.jpg
[/url][/IMG]
Onlar sadece konuşur (6 İleri Papatya Pulsar) Yoluna Devam Eder.
J6p3GQ.jpg
[/url][/IMG]

Ne güzel zamanınız oldukça gezin :) Eşek gibi çalışıyoruz biz de fotoğraflara bakmakla yetiniyoruz :salut:

cuma günü motora ilk bakımı yaptırdım. motor yağı ve yağ filtresi değişti, zincir yağlandı ilk bakım ücreti olarak 90 tl verdim. sanırım herkesten ilk bakım ücreti bu kadar alınıyordur.
Arkadaşlar motoruma sizin fotolarda paylaştığınız çantadan almak istiyorum. modelini yazmanız mümkün mü?

Bende cumartesi esk. Batikentte bir pulsar gordum hemen durdum yanina beraber resim cekildik burdan o ark.sa da okursa selam olsun .. bende o civardayim :)))

l97zBJ.jpg
qRY24Z.jpg

Motosikleti
Henüz yok.
cuma günü motora ilk bakımı yaptırdım. motor yağı ve yağ filtresi değişti, zincir yağlandı ilk bakım ücreti olarak 90 tl verdim. sanırım herkesten ilk bakım ücreti bu kadar alınıyordur.
Arkadaşlar motoruma sizin fotolarda paylaştığınız çantadan almak istiyorum. modelini yazmanız mümkün mü?

ilk bakım ücreti 90tl, ben kappa 28L olan çantasını kullanıyorum, genelde tek olarak malzeme yüklemesi yaptığım için benim işimi görüyor ve her zaman da kullanma gereği duymuyorum gerektiği zaman kullanıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Ne güzel zamanınız oldukça gezin :) Eşek gibi çalışıyoruz biz de fotoğraflara bakmakla yetiniyoruz :salut:

pazar sabah işten çıktım bir beykozdan şileye doru gideyim dedim, gittim geldim o kadar dönüşte biraz yağmura yakalansamda sorun olmadı.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Yahu yakıt sorunu halen bitmedi mi :) çok çalışan cok ekmek yer bunuda mı söyleyelim yani. Ben yeniden test edicem o zamn daha dikkatli bakalım nasıl olucak.

AHZ

şu aralar rs ile ns arasında kaldım. konu başlığında da nette de renk seçeneklerinde farklı renkler var hoşuma giden. Neden TR de sadece 4 renk seçeneği (ki bana göre tek renk üzerine ufak boyamalar) var?

şu aralar rs ile ns arasında kaldım. konu başlığında da nette de renk seçeneklerinde farklı renkler var hoşuma giden. Neden TR de sadece 4 renk seçeneği (ki bana göre tek renk üzerine ufak boyamalar) var?
Bence şehiriçi günlük kullanım için NS daha pratik. Alt sehpası var, koruma demiri var. RS'de ABS var ama kaliteli bir lastik taktırınca ABS'ye gerek kalmıyo zaten. Kaldı ki ıslak yolda dönüşlerde kaydığında ABS'nin yapabileceği hiç bişey yok, frene bile basmıyosun kayıyor. Kaliteli lastik lazım ıslak yolda güvenli sürüş için.

o şimdi satılık ayrılık vakti. malum site ilan no 233678965

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar