- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
Bence çok sakin sürüyosun biraz daha çılgın olabilir insan 
Boş yoldaki slalomların gereksizliğine ben de katılıyorum.
Ve kendimle kıyasladığımda özellikle iki arabanın yan yana gittiği durumlarda araya girmekten kaçınıyorum.
Fermuar formunda dizilmişlerse kaçacak alan bulabiliriz ama yan yana hareket eden arabanın arasından geçmek bana zar atmak gibi geliyor.
Paylaşmış olman ayrıca güzel. Tekerin düz bassın : )
hocam siz ne yaptınız ya, o nasıl bir yakıt tüketimidir araba gibi yakmış resmen.
Ben de 1.90 109 kg.
Ben de siyah bir pulsar almayı düşünüyorum ama siyah pulsarın stoklarda olmadığını söylediler. Yeni parti 15 kasımda bgeliyormuş.
Dün motora bindim ancak motor altımda ufak kalıyor gibi sanki. Amortisor 1 cm kadar yükseltilebiliyormuş, gidonda bir aparatla yükseltilebiliyormus.
Pulsarı alırken motorun altında ufak kalabileceğini sele yüksekliği konusunda tereddüte düştün mü? Sırf bu nedenle yüksek seleli yamaha wr 125x yada honda crf 250l almayı düşünmeye başladım.
O motorların seleleri yüksek olsa da çok dar ve rahatsızdır. Hele CRF'ninki çok kötü...
O motorların seleleri yüksek olsa da çok dar ve rahatsızdır. Hele CRF'ninki çok kötü...
Gezilerde pulsarların selelerine yörük minderleri koyduklarını biliyoruz, bilinmedik bişey değil hele o tikişler yokmu içim gıcıştıartçının halini düşünemiyorum.
istanbuldan mersine giderken silikon yastık koydum yok böyle rahatlıkartçı olarak bir kez bindim kendi motoruma cidden berbat. o günden sonra kız arkadaşım artçım olduğunda çok sakin kullandım
birkaç aydır topcase var o yüzden çok sorun olmuyor orda oturmak. en azından geri atmıyor dik oturulabiliyor. sertlik konusunda yine sert ama asıl sorun artçının oturuş pozisyonu ile alakalı.sürücüye sarılamıyor, sarılsa kısa süre sonra beli ağrıyor; arkadan tutamıyor, bi süre sonra kolları yoruyor. asıl mesele oturuş şeklinde yani
Sürücüye sarılmasın zaten ya en sevmediğim şeybütün yük kollara biniyor, ani frende hele sinirleniyorum artık arkadan tutsana şunu diye bağırdığım oluyo
Çanta demirine tutunması ile çok rahat edebilir aslında
Ben de 1.90 109 kg.
Ben de siyah bir pulsar almayı düşünüyorum ama siyah pulsarın stoklarda olmadığını söylediler. Yeni parti 15 kasımda bgeliyormuş.
Dün motora bindim ancak motor altımda ufak kalıyor gibi sanki. Amortisor 1 cm kadar yükseltilebiliyormuş, gidonda bir aparatla yükseltilebiliyormus.
Pulsarı alırken motorun altında ufak kalabileceğini sele yüksekliği konusunda tereddüte düştün mü? Sırf bu nedenle yüksek seleli yamaha wr 125x yada honda crf 250l almayı düşünmeye başladım.
200NS yerine NS200 yazıyo kuyruğun iki tarafında, önde deponun iki yanındaki plastiklerde de Naked Sport yazıyo. Başka bi farkı yok.8.290 TL olan kampanyanın devam ettiği söylendi.Sizde de kampanya devam ediyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Son sevkiyat pulsarlarda önceki pulsarlara göre farklılıklar olduğu söyleniyor. Bilgisi olan var mı?
Ben de 1.90 109 kg.