Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu pulsarın bazı eksi yönleri olsada (ki artısı çok fazla) servislerin kıymetini bilelim beyler bu gün marka vermek istemiyorum başka marka 250 cc sıfırı 14000 civarı olan ki pulsar kadar yürümeyen bir motoru 1000 bakımına götürdüm ilgi alaka sıfır işçilik sıfır ayrıca şahit olduklarım içler acısı servise bırakılan motorlardan teslimatı yapılacak motorlara benzin çekmek gibi ayrıca kulak misafiri olduğum bir durum var motorları kafalarına göre garanti dışı bırakıyorlar hakkını bilmeyen bir müşteri olursa yanlarına kar kalıyor bunca şeye rağmen ilk bakım ücreti 250 lira diğer markaların bizim servislerden öğreneceği çok şey var daha önce hondanın umursamazlığı beni rahatsız etmişti ama bunları görünce hondada iyimiş diyor insan

bu pulsarın bazı eksi yönleri olsada (ki artısı çok fazla) servislerin kıymetini bilelim beyler bu gün marka vermek istemiyorum başka marka 250 cc sıfırı 14000 civarı olan ki pulsar kadar yürümeyen bir motoru 1000 bakımına götürdüm ilgi alaka sıfır işçilik sıfır ayrıca şahit olduklarım içler acısı servise bırakılan motorlardan teslimatı yapılacak motorlara benzin çekmek gibi ayrıca kulak misafiri olduğum bir durum var motorları kafalarına göre garanti dışı bırakıyorlar hakkını bilmeyen bir müşteri olursa yanlarına kar kalıyor bunca şeye rağmen ilk bakım ücreti 250 lira diğer markaların bizim servislerden öğreneceği çok şey var daha önce hondanın umursamazlığı beni rahatsız etmişti ama bunları görünce hondada iyimiş diyor insan

Suzuki inazuma?

Evet eski yuvarlak farlı yamaha ybr 125 uzun cam olarak geçer, ama çok zor bulunuyor mlsf

Bende bir siperlik almayı düşünüyorum. Çok bilgim yok bu konuda. Sanıyorum bütün siperlik ler uymuyor değil mi? Irf 150 Tl civarıydı sanırım. Bu fiyata değen bir ürün mü? Yada farklı alternatifler var mı?

birkaç arkadaş resim koymuş
kıskandım benim kara şimşeğin resimleri

diğer personelin motosikletleri
yağmurdan dolayı içeri aldık

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Ne güzel resimlemişsiniz buraları :) hep resimlik olmuş ^^

Bize bundan ve bunun kargosundan lazım Ekrem abi. Duy sesimizi..

O küçük arabalar bizim gibi alt gelir guruplarının işine yaramaz ama bu üç tekerliler ile her türlü ekmek yeriz. Mesela benim annem hasta ve her gün tedaviye hastaneye vs'ye götürmem gerekiyor ama otomobil hem fiyatı hem masrafları beni kat be kat aşıyor. Şu kapalı üç tekerlerden olsa yemez içmez alırdım. Veya kargoya tente yaptırır hem ekmek bile yerdim belki.

Bu üç tekerler uzun yıllardır gelmiyor. Millet Bursa'da bir ustaya eskileri toplatp hala yürütmeye çalışıyor.

Bize o üç tekerleklilerden lazım Ekrem abim :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS

Çünkü bu yaşadığımız yerde hiç birşey istediğimiz gibi değil. Bu neden olsun ? :D

arkadaşlar selam bende dün alıyordum sıfır km ama vazgeçtim şimdi halihazırda ybr var biniyorum hem rengine karar veremedim hemde 2016 ya 2 ay kalmışken 2015 model almak istemedim sizce iyi yapmışmıyım?

Motosikleti
Henüz yok.
Gidon yükseltme aparatından sonra, gidon kolu yapım aşaması da bitti, eski kola nazaran bunun içi dolu ve kaza anında kırılma ihtimalini daha aza indirmiş olduk, şuan montaj yapıp deneme aşamasına geçeceğim, inşallah kaza bela yapmadan kullanırım malum vukuatım çoktur.6 İleri Papatya Pulsarım 9'a doğru merdiven dayamış durumda.
IMG_20151015_174602_1.jpg

Bu da sis farı uzatma aparatımız henüz bu da test edilmedi onu da test edip nasıl aydınlatma yapıyor göreceğiz. Eski hali yanlara doğru ışık veriyordu, biz bunu ileriye doğru ışık vermesi için tasarladık bakalım sonuç ne olur.
IMG_20151015_175830_1.jpg

Son düzenleme:
2016'da pulsar 200 yerine 250 olarak devam edebileceğini düşünüyorum ktm gibi, bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar