10.98 lt benzin koyduğumun ispatı olan fotoğrafı burada paylaşmıştım. ayrıca otoyolda 100-105 hızlarıyla 50 tl ile 362 km gittiğimin ispatı olan fotoğrafı da paylaşmıştım. istanbul içinde bile bir depo ile 270-300 km yol yapıyorum. 5 6 bin devirle de değil. 7 8 9 sürekli. sakin kullanmıyorum pek. söylediğim rakamları yakalamak için 5bin devirde kullanmak gerek diyorsunuz ama 6bin devirle uzun yol yapan arkadaş benzin 4,7 tl civarındayken 10 kuruş ortalamayla seyahat etti. bu sadece birkaç kişiye mahsus da değil. şehirdışı gezmelere gidiyoruz gayet seri kullanarak bir depo ile çanakkaleye(320km) rahatlıkla gidebiliyoruz 2 3 pulsarla. demem o ki hakkıyla kullanan kişi gayet rahat bir şekilde uzun yola çıkar bu motorla. hem redline sönmesin hem de bir depoyla 350 km gitsin diyen adamı memnun etmek zaten mümkün değil. illaki bir kulp takacaktır. amacım birine cevap vermek ya da bu motoru sürekli eleştirmek isteyenlere cevap değil, motor hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yakıt hakkında bilgi vermektir