Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar iyi aksamlar bu aksam is çıkısı marşa bastım calısmadı 5 6 defa tekrarladım yine çalımadı sonra motosikleti biraz yürüttüm bastım marsa çalıstı acaba neden böyle yaptı bilgisi olan var mı ?

Vitese takili iken ayaklik acik konumda debraji cekip mars yapinca calismiyo ayakligi kapaman gerek

29-30 Ağustos'ta Gökçeada'da Belediyenin düzenlediği motosiklet festivali vardı. İstanbul'dan iki motor gittik. 700 km yol yapmışız. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Ada çok güzeldi. Özellikle Aydıncık koyundaki denize bayıldık. tertemiz kumsal, tertemiz su, dalga neredeyse sıfır. Ada bi enteresandı. Yollarda başıboş gezinen koyunlar, keçiler, atlar, değişik bitki örtüsü vs. :) Güzel başka koylar da varmış ama zamanımız az olduğu için gidemedik. Ama 4 5 gün gidip koy koy gezmek istiyorum. Seneye olabilir :) İstanbul'a dönüşte Uçmakdere yolundan döndük yata yata :)

Tek sorun Gestaş firmasının tutumuydu. Adaya gidiş ve dönüşte 2 saatte bir feribot kalkıyor. Firma motosikletleri almamak için direniyordu sanki. 10 tane alıp başka almamak istiyordu. Sorun oldu. 3 saat güneşin altında bekledik feribota binebilmek için. Festival düzenleneceği belli, normalden çok daha fazla araç geleceği belliyken normal sefer saatlerini uyguladılar. Onun dışında her şey güzeldi. Festival ya da büyük bir organizasyon için gidilecekse bi kez daha düşünmek, en azından feribot seferlerinde bir kolaylık olacak mı öğrenmek gerek. Normal bir zamanda gidiş dönüşte hiçbir sorun yok

Çanakkaleye gidiş

Kabatepe-Gökçeada Feribotu

Gökçeada'dan

Aydıncık Koyu

Uçmakdere'ye gidiş

Uçmakdere

Virajların keyfinden bundan sonrasında fotoğraf çekmeyi unuttuk :)

Son düzenleme:
Bu da bizim 30 ağustos zafer bayramı ve edirnekapı şehitliğine yaptığımız kortejden bir kaç kare :)
WZo4ZN.jpg
[/url][/IMG]
ly4L9E.jpg
[/url][/IMG]
VLBA6R.jpg
[/url][/IMG]
7bQYPr.jpg
[/url][/IMG]

Kabataş, Beşiktaş falan ne hoş yerler. Şubattan beri gidemiyorum ya. Bi cumartesi izin alıp 2 gün istanbula gideyim kış gelmeden.

Lastik parlatıcı :)

Dostum umarım yanlış görmemişimdir ve yanlış anlama ama o lastik parlatıcıyı lastik yanaklarına sıkacaksın.
Eger oyle ise ben bu yuzden kaza atlattım bu yuzden söyluyorum yaparken kenarından taşırdıgım için low side yiyip bariyerle etkileşime giriyorum ucuz atlattım.Aman sakin buradan da arkadaşları uyaralım lastik parlatıcı spreyleri lastik yanaklarına sıkalım...

gelmeden muhakkak haberdar et hem yakından tanışmış oluruz hemde sohbet ederiz kahveler benden :)
Motorla gelme ihtimalim düşük, günlük 15 liraya kıyıp gece garaja bıraksam bile aile faktörü var :cherry: o kadar uzun yola göndermiyolar. Otobüsle gelsem de bakarız, sen avrupa yakasındasın dimi ?

Merhaba arkadaşlar,
Motorumun plakalığı arka çamurluğa sürtüyor (çukur tümsek vs geçerken özellikle ) malum ben de hafif sayılmam. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır ?

lastik parlatıcı

Merhaba Arkadaşlar dün bir avm de lastik parlatıcı inceledim. Üzerinde motosikletlerde kullanmayın ibaresi vardı. Başka bir markanın kutusunda da ingilizce olarak motosiklet ve bisikletlerde kullanmayın diyordu. Bilginiz olsun .

Lastik parlatıcı :)

Benimde lastiği janta takarken ilaç sürmüşler ilacın sürüldüğü yerler kahve rengi görünümünü almıştı ne yaptım ettim eski halini almadı sonra rossmanda demol marka yüzey demizleyici gördüm sirkeli yağ lekelerini çıkarıyormuş aldım kullandım onla bir kaç sefer temizledim biraz daha kendine geldi ov ov canım cıkınca aldım elime ayakkabı boyasını boyadım pırıl pırıl oldu :)

Aman arkadaşlar. Motosiklette lastik parlatıcı vb. gibi malzemeler kullanmayın. Motosiklet lastiğin yanaklarınıda kullanıyor virajlarda..Mazallah kötü olaylara sebebiyet verebilir. Bırakın parlak olmasın..

Merhaba arkadaşlar,
Motorumun plakalığı arka çamurluğa sürtüyor (çukur tümsek vs geçerken özellikle ) malum ben de hafif sayılmam. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır ?

Amortisör ayarıyla alakalı olabilir mi , gevşeğe mi gitirdiniz?
Ben 95 kiloyum 85 kiloluk artcimla çok yol yaptım , hic öyle bir şey yaşamadım

Merhaba Arkadaşlar dün bir avm de lastik parlatıcı inceledim. Üzerinde motosikletlerde kullanmayın ibaresi vardı. Başka bir markanın kutusunda da ingilizce olarak motosiklet ve bisikletlerde kullanmayın diyordu. Bilginiz olsun .

Lastiğin yanaklarına değilde yere temas eden yerine sıkarsanız kayma problemi yaşanabilir.Ben sadece lastik yanağında kullandım sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Bir servise göstereyim bari . Ben 120 kiloyum . Amortisörleri bir kontrol etsinler gerekirse bir ayar yaparlar herhalde :)

Motoru ilk aldığımda benimde sürtüyordu çamurluğa hatta iz yaptı orda hala duruyo izi.Servise götürdüğümde usta biraz yukarı doğru eğdi plakalığı sorun çözüldü..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar