pulsar'ı cbr ile karşılaştıran motorcular, motorcularımız.
Bu topic e giriyorum çıkıyorum hep sen varsın.Gitsene 5 sayfa olan motorunun başlığına
Ya bazıları sırf bütün motorları kötülemek için var kardesim ben 10000 km doldurdum pulsarla Allah a şükür ne birkere yolda bıraktı nede baska bir arıza kardesim bariz benim gördüğüm tek sıkıntısı motor yüksek viraja giremiyorum belki benden belki motordan kaynaklı birde zincir cok sık bollaşıyor oda sert kullanımdan dolayı yapıyor muhtemelen did zincirle çözülüyor diyorlar kardesim bunlar her motorda yasanabilcek seyler stop etme dediler hiç yaşamadım he bendede bazen rölantide dengesizlik oluyor genede sıkıntı yaratıcak bişey değil bukadar sensörün onun bunun olduğu bir motorda normal şeyler kardesim bu fiyata alıncak baska emsali yok varsa söyleyin bizde alalım su motoru yalandan kötülemekten vazgeçin artık vallahi bıktım şu olur olmadk seyler yazanlardan
Bu topic e giriyorum çıkıyorum hep sen varsın.Gitsene 5 sayfa olan motorunun başlığına![]()
![]()
Daha bugun 150 km yol yaptim eve gelmek uzereyken ekmek almak icin durdum ekmek aldim marsa bastim calisti daha kacrama bile yapmadan cıkkkk diye bi ses stop etti calistirdim devam bunu niye yapiyo bilmiyorum kendiliginden stop etmede enjeksiyondan sanirim bi tuhaf ses geliyor kendim kasitli stop ettirdigimde o ses olmuyor kirli benzinmidir nedir bilemedim ama oluyor boyle seyler
Motoru 1 hafta kullanmadıysam garajdan çıkarana kadar 3 kere falan stop ettiriyorum. O debriyajı hafifçe bıraktığın anda stop etmeyi enjeksiyon yapıyo. Gaz-devir-debriyaj uyumsuzluğu olduğunda hiç acımadan çat diye stop. Dün seri kalkış denemesi yaptım mahalle arasında. Mondial ile 2500 devir civarı gazı koklatarak yaptığım kalkışı Pulsar'da yapmak için yüzde 60 civarı gaz vermek gerekiyo. Debriyaj tam kavrama yaptığında olan ani devir düşmesi enjeksiyonun kafasını karıştırıyo. Yüzde 50'den fazla gaz verdiğim halde stop ettirmeyi becerdim mesela.Daha bugun 150 km yol yaptim eve gelmek uzereyken ekmek almak icin durdum ekmek aldim marsa bastim calisti daha kacrama bile yapmadan cıkkkk diye bi ses stop etti calistirdim devam bunu niye yapiyo bilmiyorum kendiliginden stop etmede enjeksiyondan sanirim bi tuhaf ses geliyor kendim kasitli stop ettirdigimde o ses olmuyor kirli benzinmidir nedir bilemedim ama oluyor boyle seyler
Benim motora özel bi sıkıntı yok sıkıntı varsa hepsinde var. Bi şikayetimi yazdığımda da noter gibi gelip tasdik etmene gerek yok benceMengü 16 burada bu motoru kullanıp en doğru en objektif yorumu yapıyor iyisiyle kötüsüyle anlatıyor pulsarı pulsarlarda sıkıntı var fakat mengünün motor daha sıkıntılı oda bunları söylemekten kaçınmıyor bu forumda motorumdan memnunum deyip sıkıntılarını paylaşan omromr adlı arkadaşta var ne diyelim şimdi biz.
Cbr racing pulsar da cross demi karsilastirilamaz
Bu topic e giriyorum çıkıyorum hep sen varsın.Gitsene 5 sayfa olan motorunun başlığına![]()
![]()
Motoru 1 hafta kullanmadıysam garajdan çıkarana kadar 3 kere falan stop ettiriyorum. O debriyajı hafifçe bıraktığın anda stop etmeyi enjeksiyon yapıyo. Gaz-devir-debriyaj uyumsuzluğu olduğunda hiç acımadan çat diye stop. Dün seri kalkış denemesi yaptım mahalle arasında. Mondial ile 2500 devir civarı gazı koklatarak yaptığım kalkışı Pulsar'da yapmak için yüzde 60 civarı gaz vermek gerekiyo. Debriyaj tam kavrama yaptığında olan ani devir düşmesi enjeksiyonun kafasını karıştırıyo. Yüzde 50'den fazla gaz verdiğim halde stop ettirmeyi becerdim mesela.
Ayrıca motor çok torksuz. Bajaj bi tork-devir eğrisini paylaşsın da yalancı çıkayım ama hiç sanmıyorum
Egzantriği oynayıp yüksek devirlerdeki gücü arttırmışlar ama düşük devirlerde hiç tork yok.