İnanılmaz bişey, sırf sorun patlaması yaşanıyor resmen.
Dikkat edilmesi gerek anlaşılan, bakın inazumanın jantı 3 kolluymuş yeni farkettim ama sağlam duruyor.
.......
bu da Sym Wolf jantı
.........
abi KTM sahibi olarak bak ne göstereceğim janta bak.Madem öyle KTMdemi çalmış malzemeden peh

Pek anlamamda neyse maksat bu fotoyu göstermekti arkadaşlar sağ tarafta pulsar konusunu gördükçe gülüyorum 1 senedir pulsar iyi pulsar kötü tartışılıyor içerde yahu :cherry: Motorun jantının sağlamlığına kadar inmiş tartışma maşallah :queen:
.......
BURADA bajajın resmi açıklaması var,araştırmaları sonucunda kısaca tekerleğin kazaya sebep olMAdığı, kazanın tekerleğin yandan darbe almasıyla tekerleği bu hale getirdiği sonucuna ulaşılmış.
"4. The rider had claimed that the wheel rim broke under hard braking. Had this been true, one should have seen the
fracture initiation from the front of the spoke & end at the back of the spoke. The fracture is from right side to left. Hence it can be concluded that this is a clear case of side impact. The wheel is not the cause of the accident, the opposite is true – the accident has damaged the wheel. This wheel cannot break under hard braking. The speed of impact can be estimated from the nature of wheel breakage and the extent of bending of the front fork"
Birisi cevap vermek zorundaymış gibi konuşuyorsunuz. Belki de bu yüzden size cevap vermek istemiyor insanlar
Açıkçası biraz bu nedenle, biraz da zaten cevabı bilmem kaç defa verilmiş bir konuda araştırmadan(ki araştırsa sormazdı, bu forum başlığını bile
bir miktar sondan başa doğru okuması yeterli olurdu) "armut piş ağzıma düş" mantığıyla tekrar tekrar sorması cevap verme isteği uyandırmıyor bende. Tabi bu bana yansıyan, herkeste böyle olmayabilir. Mengu arkadaşımız cevap vermiş mesela.:cat:
2 defa sorup cevap alamayınca "Ben kendim araştırır bulurum, burada da yazar siz cevap vermeyenleri utandırırım." mantığı yerine bana göre "pişkince" "Bi cevap verin 3 kere yazdim" yazmak, sanki ücretli çalışanıymış gibi bir cevap istemek ters/garip geliyor bana.:king:
Dediğim gibi, bunlar benim düşüncelerim, herkesin düşünce tarzı farklı.