cs400 ss400 un turkiyeye gelis tarihini bilen barmi arkadaslar
Bende sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah bir sonraki motorum ya bajaj pulsar Cs400 ya da yamaha mt 07 moto cage olacak.Lakin hernekadar mt 07 moto cage i çok beğensemde yamaha servislerinin kucağına düşmek istemiyorum.Pulsar 200 ümden ,servisim Oktay ve Selçuk ustadan, Saygıdeğer Ekrem abiden, Bajaj pulsar 200 ns kullanıcıları bilgi paylaşımı başlıklı bu forumdan ve burdaki arkadaşlardan çok memnunum. Umarım cs 400 geldiği zaman iyi bir motorla karşılalırız bu dostluklar ve paylaşımlar devam eder benim için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Atilla Abi çok geçmiş olsun . Kısa sürede yine motoruna dönmeni ümit ediyorum . Ayrıca koruma demiri kırılan arkadaşımızın motoruna da hayret ettim . Sanırım garantiden problem giderilecektir. Pulsar şenliğinde kayalar motordan takdırdığım ledli elcikler sarı ışıklı imiş ve tek tarafı da hava da duruyor çok beğenmedim açıkçası. Beyaz ışıklı ve iki taraflı tutacağı olsa fena olmazdı. resimde görünen modelin siyahı:
[url]http://i.hizliresim.com/ogyVAQ.jpg[/url]
Fedos,elcik korumanın bağımsız havada duran,ve seyir halindeyken rüzgarla dans eden kısmına basit, ucuz(10 tl yi geçmiyor) ve pratik bir uygulamayla son verdim.
Gerekli malzemeler,
A- 2 adet raflar için kullanılan L demir.(Ölçüleri foto da var.Siyah rengi de mevcuttu,ben beyaz tercih ettim.)
[/url][/IMG]
B-En fazla 10 ar tane vida(4m*16 ölçü) ,somun(Hem iki tarafı açık hemde bir tarafı kapalı olanlardan), pul.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Gerekli alet edevat.
[/url][/IMG]
Notlar: L demirin kısa tarafı elcik korumaya takılacak uzun tarafı sol tarafta ayna gidona bağlantı demiri ile kontrol düğme kutusu arasına, sağda ise yine ayna bağlantı demiri ile On/Off düğme kutusu arasına sıkıştırılacak.
Elcik korumaya vida deliklerini açarken zarar vermemek ve kolay delmek için önce çok ince bir matkap ucuyla kılavuz deliği açalım.
L demirin kısa tarafının dış ucunu, elcik korumanın kavisli olan iç tarafına tam oturması için elimizle hafif eğiyoruz.
[/url][/IMG]
Bir ucu kapalı somunları daha güzel görünüm için dış tarafta kullandım.
İki ucu açık somunları iç tarafta vida fazlalığını almak için kullandım.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Ve diğer fotolar..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Evet işlem tamam, çok sağlam oldu.Elcik koruma ledlerinin sarı yanması benim açımdan daha güzel.Çünkü;benim farlar ve sisler beyaz yanıyor.Farların altındaki 2 küçük lamba da sarı,yani elcik korumadaki ledler de beyaz yansaydı çok beyaz olurdu herşey, motorda beyaz zaten.Bence böyle olması ayrı bir haraket katıyor.Tabi herkesin zevki farklı.
Sonuç olarak bu tip bir elcik koruma kullanan ve taktırmayı düşünen arkadaşlara bu uygulamayı öneririm.
Kazasız,belasız sürüşler hepinize...