Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kayalar motor serkan beyle görüştüm koruma demirim garantiden onaylanmış hemen taktırdım.
Uğramışken birde lastik fiyatı aldım Michelin pilot herşey dahil 650tl. Fiyat verdiler

Pulsar ile bugun ise gelisim, acemi surusudur, kusurlar olabilir.

http://youtu.be/mvLE9X75y1o

Bu videoyu normal izlediğinde şöförlüğünü hangi noktada görüyorsun ?

bende dört dörtlük şöför değilim fakat senin canını önemsemediğin gibi bir izlenim doğdu bende.

normal çekimi izlesem farklımı düşünürüm bilmiyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

Kayalar motor serkan beyle görüştüm koruma demirim garantiden onaylanmış hemen taktırdım.
Uğramışken birde lastik fiyatı aldım Michelin pilot herşey dahil 650tl. Fiyat verdiler

tekrar geçmiş olsun değiştirdilerse ne mutlu size lastik fiyatı fena değil kayalar çok aç gözlü bir şirket değil tanırım bazılarını sonuçta aile şirketi ve sivas kökenliler tek tavsiyem servise bırakacağınız zaman motoru başında bekleyin tavsiyem bu..

Atilla abi sol elcikle topuzu arasında bir boşluk görünüyor bayağı ,sıkıntı yok dimi abi orda.Birde öncam daki benzin yazısı benzin durumunu kontrol amaçlı sanırım.:)

Yok yok. Hiç bir sıkıntı yok. Bugün kullandım zaten. Elcikler biraz kalınlaştı o kadar. Ona da zamanla alışırım sanıyorum. Çok yumuşak oldu ama, lokum gibi :)

Bu videoyu normal izlediğinde şöförlüğünü hangi noktada görüyorsun ?

bende dört dörtlük şöför değilim fakat senin canını önemsemediğin gibi bir izlenim doğdu bende.

normal çekimi izlesem farklımı düşünürüm bilmiyorum..

Normal seyrinden 4 kat hızlandırılmış video, ben yine de dediklerini dikkate alacağım. Teşekkürler.

Hayırlı olsun değerli Time_shift42;

Herhalde Konya'dan aldınız. Konya bajaj'a geç başladı ama yavaş yavş hızlanıyor...

Hayırlı cumalar...

Hayırlı olsun karşim. Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin işalla :)

Atilla abi sağolasın inşallh her kes almak istediği yada parasının yettiği motoru alır 2 el anlaştım bu arada dereyi görmeden paçayı sıvar gibi olduk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Hayırlı olsun değerli Time_shift42;

Herhalde Konya'dan aldınız. Konya bajaj'a geç başladı ama yavaş yavş hızlanıyor...

Hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar sıfıra param yetmedi 2 el anlaştım Konyadada bajaj yavaş yavaş yaygınlaşıyor ,, Allah herkesin gönlüne göre versin

Pulsar'ın rodajı bitirdiğim için artık haftaiçi akşam gezmeye üşeniyorum, pazardan pazara gazlıyorum :) Uzun yolda gaza gelmeyip 120-130 gitmemek çok zor, o zaman da yakıyo baya ama atın arpasını eksik etmeyeceksin :cherry:

Dun gece disimin agrisina daha fazla dayanamayip saat 1 1,30 gibi hastane aramaya basladik yagmurda bastirmis fena halde yagiyor oraya git bakmazlar buraya git bakmazlar derken fulyada dorahospital a gittik orada bakmadi keza acibademde dentistanbula yonlerdirler fulyada yollarinda bozukluguyla birlikte fena halde islandik hele suya girisimle ayak mayak heryerime su firlatti ustunede yandan gecen taxi bi guzel soldan tepeden tirnaga yikadi disim bir yandan agriyor ayna desen yagmur damlaciklarindan birsey goremez oldum neyseki gittik ve illet agridan kurtuldum tepeden tirnaga islanmanin yani sira benzin azalmisti shell e gittim hemen orda pompacinin malina denk geldik abuk sabuk neymis motordan inecekmisim kaski cikarticakmisim falan filan yokse benzin vermem falan diyo bide onla tartistik vermezsen verme senin sacma sapan egonu cekecek degilim dedim tam karsisinda potrol ofisindenfulleyip evin yolunu tuttuk ama cilesine ragmen keyifliydi ozellikle dis agrim gecince esimle makara yapa yapa geldik :)

Motosikleti
Dominar 250
Bakima girecegiz izmirde hangi servisi onerirsiniz??

bahri usta var çamdibi bornovada
karşıyakada motoshop'unda servisi var ama bundan 9 ay önce çok kötü bir ustaları vardı işçilik olarak
degişti demişlerdi ama hala aynı vatandaş şimdi nasıldır bilemem

Bugün yağmur falan dinlemedim sabah 9.30 da ankaradan çıktım 3 gibi kutahyaya vardım eskisehirde yağmura yakalandım kutahyayi kadar bi güzel ıslandım :) yarın da dönüş var bakalım

Benzinsizlikten stop edecek tekleyecek, günlerce marş basmadıktan sonra 2-3 dakika uğraşıp anca motoru çalıştıracak kadar boş benzin deposu 9.6 litre aldı. 11.6 litre alan biri vardı yolda kaldıktan sonra, nasıl becermiş o kadar bitirmeyi benzini. Motor benzini bitireceğini çok belli ediyo dibini bulunca. Bu halde ilk bulduğunuz benzinliğe dalıyorsunuz.

Benzinsizlikten stop edecek tekleyecek, günlerce marş basmadıktan sonra 2-3 dakika uğraşıp anca motoru çalıştıracak kadar boş benzin deposu 9.6 litre aldı. 11.6 litre alan biri vardı yolda kaldıktan sonra, nasıl becermiş o kadar bitirmeyi benzini. Motor benzini bitireceğini çok belli ediyo dibini bulunca. Bu halde ilk bulduğunuz benzinliğe dalıyorsunuz.

bendim :) honda pcx vardı onun kapasitesi 6.2 lt ben birkere 6 lt benzin almıştım, ama dibini getirmek iyi deyil motora zarar verebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar