Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motora dolar kurundan dolayı tekrardan zam yapılacağı söylentisi var . bu konuda fikri olan var mı zam gelirmi sizcede

Sıkıntı yok...Dolar düşse de fiyat düşmez,gene çıkar.Bajajın bu konuda daha dikkatli olması lâzım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Şimdi sitesine baktım da 200 SS yok,galiba yeni fiyatıyla beraber geliyur bişeyler:queen: Zorla capon sahibi mi olcaz ne:queen:

Valla işin aslına bakacak olursan pekte dikkatli olacak bisey de yok . Apache rtr 150 nin bile 5750 liraya satıldığı bir piyasada pulsari bu rakamlarda almak en mantiklisi. Bence yakında yeni bi zamla 9 lirayı geçer bu motor

Arkadaşlar zincir yağlama periyodu ne olmalı? Haftada 1 mi?

Zincir periyodu km ile ölçülür 500 km bir yağlar 1000 km de bir temizlersin

Tabi motorun uzun sure yatiyorsa binmeden ince mutlaka yaglamalisin ben eğer 1 hafta binmezsem (çok nadir olmuştur genelde hergun altimda) binmeden lastik havası zincir yagi motor yagi vs.gibi kontrolleri mutlaka yapmaya calisiyorum..

Bu arada çok çamurlu veya çok yagmurlu günlerde surersem temizlemeyi 500 km yaglamayi da 250 km ye dusuruyorum o yüzden spreylerim cabuk bitiyor :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Arkadaşlar bi abimiz için pulsar bakıyorum.. Cbf 150 2bın km de 2014 model ile takas + nakit , yada düşük km extralı olması durumunda yalnızca nakit düşünürüz konuşuruz.. İlgilenenler bana ulaşsın lütfen.. tekeriniz düz basın..

Enes Merhaba,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-donanimli-pulsar-200870177/detay/
Eşim tarafından hemşeriyiz :) İlgini çekerse motosikletim satılık. Fiyat ve üzerindekileri göz önüne alırsan, baya avantajlı olduğunu düşünüyorum. Yedek anahtarı,belgeleri mevcut. Bakımını düzenli olarak Oktay motorda yaptırıyorum (5000 kmde bir dediler ama ben 2500 km de bir yağını değiştiriyorum, herhafta zincirini yağlıyorum), oktay abiyede sorabilirsin beni. bir hafta raporluyum, bu arada ER6 almak için bu fiyattan koydum.
İlanda telefon numaram var.

Arkadaşlar Pulsar'ı ile Michelin Pilot Street kullananlara bir sorum olacak. Hava basınçları ile ilgili Michelin'in kendi sitesinde malesef Pulsar için hava basıncı verilmemiş. Motorun üzerinde yazan ön:25 arka:28 bilgisi sanırım orjinal lastikler için geçerli. Dolayısı ile Pilot Streetlerde farklı kullanmak gerek diye biliyorum. Kullanan ve tecrübe eden arkadaşlardan tecrübelerini ve varsa eğer kesin rakamları öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...

Arkadaşlar Pulsar'ı ile Michelin Pilot Street kullananlara bir sorum olacak. Hava basınçları ile ilgili Michelin'in kendi sitesinde malesef Pulsar için hava basıncı verilmemiş. Motorun üzerinde yazan ön:25 arka:28 bilgisi sanırım orjinal lastikler için geçerli. Dolayısı ile Pilot Streetlerde farklı kullanmak gerek diye biliyorum. Kullanan ve tecrübe eden arkadaşlardan tecrübelerini ve varsa eğer kesin rakamları öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...

Hava basınç değerlerini ön 30 arka 32 ayarlarsan sorun yaşamazsın.

Not;
Mıchelın lastiklerinde tel kullanılmaz. Kort bezi ve full kauçuk kullanıldığı için bu hava değerleri ile kullanırsanız yolda tutunma sağlarsınız. Sürekli artçılı geziyorsanız arka 33 yapabilirsiniz.
Lastik havasının fazla veya eksik olması durumunda kayma yaşarsınız.
Haftada bir kere mutlaka lastik havalarınızı kontrol etmeyi unutmayın. :cat:

Son düzenleme:
@aSuBaYaH cevap için teşekkürler... Michelin Sitesi ne yazık ki bizi boş geçtiği için forumlardan bilgi almaya çalışıyoruz.. :santa:

Herkese Hayırlı Haftalar arkadaşlar fuarda kararını verdiğimiz pulsarımızı abimle teslim aldık sonunda vitesli tecrübemizi pulsarla yapacağız daha önce 10.000 km Sym fiddle kullandım artık vitesliye geçmenin zamanı gelmişti henüz kullanma fırsatım olmadı malum havalar yağışlıydı abim getirdi garaja koyduk yatıyor Kara Kartalım :cherry: scooterden sonra epey heyecan verici olacağı kesin abimin ilk yorumları bayiden alıp getirene kadarı 35 km kullandı gayet güzel dedi benide mutlu etti tecrübeli biri olarak yorumları önemliydi:queen: Hepimizi allah kazadan beladan korusun tekerimiz düz bassın Pulsarımızı Oktay Motordan aldım Selçuk abimizin fuarda ilgisi alakası teslim sürecinde de devam etti kendisinede buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım....

oAaa97.jpg
[/url][/IMG]

VlGG6P.jpg
[/url][/IMG]

1Y33rG.jpg
[/url][/IMG]

hayırlı olsun black jet . kazasız belasız kullanmak nasıp etsın rabbim.

hayırlı olsun black jet . kazasız belasız kullanmak nasıp etsın rabbim.

Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız inşallah.

-----------------
Sabah Sanayi mahallesi Kayalar motora uzanıp hem bir çaylarını içtik hem de yeni şekilli şüküllü camdan taktık.
Bence yakıştı :)

atılla abı yandan bır foto ceksene bıde o acıdan bakalım bıde kaca yaptırdın

Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız inşallah.

-----------------
Sabah Sanayi mahallesi Kayalar motora uzanıp hem bir çaylarını içtik hem de yeni şekilli şüküllü camdan taktık.
Bence yakıştı :)

[url]http://i.hizliresim.com/gkDG45.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/XBjgDk.jpg[/url]

çok teşekkür ederim atilla abi amin abi hepimize kazasız belasız sürüşler olsun yalnız ön cam gerçekten çok güzel olmuş bende cam düşünüyordum teşekkür ederim ...

Reca ederim. İnsanlığa hizmet hakka hizmettir. Sizler varolun :)

Eyvallah atilla abi sağolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

havalar guzel aslında sıkı gıyın kullan bu zevkı erteleme :)

ya aslında cumartesi eve gelince abim çalıştırıcaktı ama yağmur bastırdı kaldı hiç vitesli kullanmadığım için o yüzden maalesef beklemedeyim eğitimede gideceğim vites işini desteklemek için ...

Blackjet, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

Atilla abi;
cam çok güzel durmuş güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar