2015 modelinde fiyat artışı olabilir.bunu da göz önüne almak lazım.
Yag musurunun degismesi gerekebilir.
Dört ay önce YBR mi sattım. Bajaj Pulsar almayı düşünüyorum. Ancak biraz daha bekleyip 2015 model mi alsam diye kararsız kaldım.Bu konuda tavsiye alabilir miyim.
Tabikide katılırım forumda olmasam bile 0545 476 17 15 lakin ben 6 gün 24 saat çalışıp sonraki 6 gün izinli oluyorum önceden haberim olursa iyi olur kardeşimCoşkun forumdan ayrılma kardeşimhavalar düzelsin geziler yapıyoruz. katılımını bekleriz. tanışmak isteriz.
Tabikide katılırım forumda olmasam bile 0545 476 17 15 lakin ben 6 gün 24 saat çalışıp sonraki 6 gün izinli oluyorum önceden haberim olursa iyi olur kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------
Bu aküyle başım dertte egzozu mahvetti yani açtım bugün aküyü üstünde küçük bi kapak var ordan sızdırdığını farkettim sıvı conta sürdüm üstüne umarım düzelir başına gelen arkadaş varmı ne gibi yöntem buluyorsunuz?
motor çalışırken birdaha marş yapınca marş alıyorYahu bir soru sorduk cevap veren olmamış.
Motor çalışınca marş kesici rölesi marşa basılmasını engelliyor bildiğim kadarıyla.
Ben düne kadar çalışırken basınca marş basmıyordu. Yada bana öyle geliyordu.Pulsarı olan biri motor çalışırken düğmeye bassa bizi bilgilendirse.Telde servise sordum o bile bilmiyor çalışıyor olması lazım diyor.
Hatay lı arkadaşlar birgün adana ya bekleriz. . Biz İskenderun Harbiye yapabiliriz bir ara. Irtibati koparmaya limCoşkun forumdan ayrılma kardeşimhavalar düzelsin geziler yapıyoruz. katılımını bekleriz. tanışmak isteriz.
tabiki ayarlarız bigünHatay lı arkadaşlar birgün adana ya bekleriz. . Biz İskenderun Harbiye yapabiliriz bir ara. Irtibati koparmaya lim![]()
tabiki ayarlarız bigün
coskun merhaba benimde adım coskunmotorun hayırlı olsun allah kaza belaz vermesin bi ara falan fistan kış kapıya dayandı bu hafta sonu güneşli olursa bi samadağ balık ekmek ordanda arsuz ayarlıyalım
![]()
yarın sabah uslu ticaret olur onumuzdeki haftayada guzel bi organizasyon ayarlıyalım savaş ve vicoda inşallah bizimle olur yarın sabah kaçta uslu da olucaksınöncelikle teşekkür ederim. memnum olurum adaş bende isterim lakin ben 6 gün boyunca denizde kalıyorum sonraki 6 gün izinliyim bu cuma işe gidicem ondan sonraki perşembe çıkıcam bu hafta sonu ben gelememde bundan sonraki hafta sonu izinde olucam ancak ozaman gelebilirim. hem ozamana bi kaç kişi daha organize olabilirsek daha keyifli olur. yada sen hafta içi müsaitsen yarın sabah uslu motora servise gelicem istersen görüşelim..
yarın sabah uslu ticaret olur onumuzdeki haftayada guzel bi organizasyon ayarlıyalım savaş ve vicoda inşallah bizimle olur yarın sabah kaçta uslu da olucaksın
ok saat 10 gıbı bende orda olurum hayırlı akşamlar9-10 gibi orda olurum 0545 476 17 15