Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2015 modelinde fiyat artışı olabilir.bunu da göz önüne almak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

2015 modelinde fiyat artışı olabilir.bunu da göz önüne almak lazım.

aynı motora daha fazla vermek ihtimalini düşünerek siparişimi verdim bende:)
Ama şunuda düşünmek lazım 2015 modelinde başka bi yenilik de olabilir.fiyatta daha fazla artabilir.

Coşkun forumdan ayrılma kardeşim :) havalar düzelsin geziler yapıyoruz. katılımını bekleriz. tanışmak isteriz.

Dört ay önce YBR mi sattım. Bajaj Pulsar almayı düşünüyorum. Ancak biraz daha bekleyip 2015 model mi alsam diye kararsız kaldım.Bu konuda tavsiye alabilir miyim.

Bayilerden fiyat araştırması yaptım.7.800 TL diyen de var 7.300 TL. diyen de. Hatta ikinci el motorlarını sıfır fiyatından daha fazla fiyat isteyenler bile var.

Son düzenleme:
Coşkun forumdan ayrılma kardeşim :) havalar düzelsin geziler yapıyoruz. katılımını bekleriz. tanışmak isteriz.
Tabikide katılırım forumda olmasam bile 0545 476 17 15 lakin ben 6 gün 24 saat çalışıp sonraki 6 gün izinli oluyorum önceden haberim olursa iyi olur kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------

Bu aküyle başım dertte egzozu mahvetti yani açtım bugün aküyü üstünde küçük bi kapak var ordan sızdırdığını farkettim sıvı conta sürdüm üstüne umarım düzelir başına gelen arkadaş varmı ne gibi yöntem buluyorsunuz?

Tabikide katılırım forumda olmasam bile 0545 476 17 15 lakin ben 6 gün 24 saat çalışıp sonraki 6 gün izinli oluyorum önceden haberim olursa iyi olur kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:15 ----------

Bu aküyle başım dertte egzozu mahvetti yani açtım bugün aküyü üstünde küçük bi kapak var ordan sızdırdığını farkettim sıvı conta sürdüm üstüne umarım düzelir başına gelen arkadaş varmı ne gibi yöntem buluyorsunuz?

Garantiden değiştirildi benim akü. Fabrika bu sorunla ilgili olarak servisleri sorumlu tutmakta. Fazla konulan akü sıvısı, yanlış şarj... akü içindeki sıvının jelleşmesini etkiliyor. akü şarj oldukca sıvı çıkışı da artıyor.

forumu takip edip akü sorunum için beni kendisi arayan uslu ticaret (kenan beye ) teşekkür ediyorum yarın antakyaya servise gidiyorum muhtemelen aküyü değiştirirler. egzozada bi çözüm bulunursa çok sevinicem.

Aka

Yahu bir soru sorduk cevap veren olmamış.
Motor çalışınca marş kesici rölesi marşa basılmasını engelliyor bildiğim kadarıyla.
Ben düne kadar çalışırken basınca marş basmıyordu. Yada bana öyle geliyordu.Pulsarı olan biri motor çalışırken düğmeye bassa bizi bilgilendirse.Telde servise sordum o bile bilmiyor çalışıyor olması lazım diyor.

Yahu bir soru sorduk cevap veren olmamış.
Motor çalışınca marş kesici rölesi marşa basılmasını engelliyor bildiğim kadarıyla.
Ben düne kadar çalışırken basınca marş basmıyordu. Yada bana öyle geliyordu.Pulsarı olan biri motor çalışırken düğmeye bassa bizi bilgilendirse.Telde servise sordum o bile bilmiyor çalışıyor olması lazım diyor.
motor çalışırken birdaha marş yapınca marş alıyor

coskun merhaba benimde adım coskun :) motorun hayırlı olsun allah kaza belaz vermesin bi ara falan fistan kış kapıya dayandı bu hafta sonu güneşli olursa bi samadağ balık ekmek ordanda arsuz ayarlıyalım :)

öncelikle teşekkür ederim. memnum olurum adaş bende isterim lakin ben 6 gün boyunca denizde kalıyorum sonraki 6 gün izinliyim bu cuma işe gidicem ondan sonraki perşembe çıkıcam bu hafta sonu ben gelememde bundan sonraki hafta sonu izinde olucam ancak ozaman gelebilirim. hem ozamana bi kaç kişi daha organize olabilirsek daha keyifli olur. yada sen hafta içi müsaitsen yarın sabah uslu motora servise gelicem istersen görüşelim..

öncelikle teşekkür ederim. memnum olurum adaş bende isterim lakin ben 6 gün boyunca denizde kalıyorum sonraki 6 gün izinliyim bu cuma işe gidicem ondan sonraki perşembe çıkıcam bu hafta sonu ben gelememde bundan sonraki hafta sonu izinde olucam ancak ozaman gelebilirim. hem ozamana bi kaç kişi daha organize olabilirsek daha keyifli olur. yada sen hafta içi müsaitsen yarın sabah uslu motora servise gelicem istersen görüşelim..
yarın sabah uslu ticaret olur onumuzdeki haftayada guzel bi organizasyon ayarlıyalım savaş ve vicoda inşallah bizimle olur yarın sabah kaçta uslu da olucaksın
yada buyur numaram 0534 853 75 35

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar