Görüyorum ki bazı arkadaşlar, yaşanılan sorunlardan motoru alıp almamada kararsız kalmışlar. Kendilerine şöyle bir şey örneklemek istiyorum;
Pulsardan iki önceki motorumu sıfır wolf almıştım, almadan önce inanın 4 motoru test etmiştim güzelce, haftalarca internette araştırma yapmıştım, en ufak soruna rastlamamıştım, gittik 5 arkadaş sıfır olarak satın aldık, aldık almasına da, 1800 de 2500 de debriyaj tası değişimi, arka amortisör değişimi, ibre çatlaması, sağa çekmesi felan illalah ettirmişti, parçalarıda ucuz değildi bide, şimdi ben bu motoru almadan önce inanın tek sorun görmedim, ben sorunları yazmaya başladım, herkes patır patır döküldü, sonunda sattım motoru ara iki motordan sonra pulsar aldım, ben şöyle düşünüyorum, bu sorunlar inanın ufak tefek sornlar, vidaların gevşek olmasından yağ kaçıranlar olmuştur, balanstan kafa sallayanlar olmuştur, denge sensörü zırıltısı olmuştur ki bunların hepsi iki üç hamlede halledilecek şeylerdir. Bence dua edinki insanlar bu sorunları dile getiriyor, ben 2000 km yi geçtim, yaklaşık 1000 km dedir de üst limitlerde kullanıyorum, 120 140 arasında kullanıyorum, bir kez hafif eğimli yolda 155 te kesiciye bile girdim, sadece yüksek hızlarda sekme var onun dışında en ufak sorunum yok şimdilik tabi denge sensörünü saymıyorum

bu paraya inanın bu çok iyi bir cihaz, hızı torku, yakıtı bir nebze ideal yani cbf ye apaçiye 1000 2000 aşşa verip alacağıma bu motor çok ideal sağlam bir motor bence. Hiç düşünmeyin alın.