7750 yazıp ruhsat plaka cevabını mantığım belki bi şekilde alabilir. Ama geçen hafta bu ilan 8750 idi![]()
Arkadaşa cevap yazdım yine bu fiyata motoru satamazsın , gider sıfır alırım daha iyi dedim . O da git sıfır al yazmış şimdiD
ya bu adamlar ayıptır söylemesi cahil insan arıyor bilgisiz piyasada fiyatlar nasıl bilmeyen tezcanlı ... Allah yardımcısı olsun bunun gibi insandan motor almayı düşünen! kişiye
2. el motoru tanıdık aradaşından başka kimseden almayacaksın kendi fikrimce .![]()
Ne masrafları varmış merak ettimAdam ...meye yer arıyor resmen :queen:
Arkadaşlar Bu motor az yakıyor çok kaciyor hic beyenmedim... son hiz deneyen varmi? düzlükte 135 yatmadan bükülmeden bit soru daha serviste neden 90 tl isteniyor?
![]()
30-35 tl bişi değil aslında görünen kısmı ile gayet rahat yani değerde artar bileama atıyorum buradaki oto doşemeciye gittimde de sizinki gibi yaparlar mı acaba arka sele ile ön sele arası birleşmiş benim bildigim orjinalinde arada bi boşluk vardı sanırım o yüksekliğinden mi öyle görünüyodu yoksa
amin,inşallah...Eywallah,ben sadece öneride bulundum,ben zaten 2007 den beri aşığımAllah (C.C.) her isteyene nasip etsin.
Koltuk hâlâ 2 parça. Yapılanlar detayları ile burada :
http://www.motosiklet.net/forum/tes...sar-200-ns-test-cbr250-karsilastirmali-3.html
yok biliyorum daha önce de gördüm linkteki başlığı ama bu yapılan işlemle birleşmiş gibi duruyor sanki arada boşluk vardı gibi onu soylemek istedim yani
düzeltme : zaten birleşikmiş sym ile karıştırdım galiba been![]()
hayır iki bağımsız sele biliyorum onu ama motore monte edildiğindeki görüntüsünden bahsediyorum ben
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı motor vitesteyken debriyajı sıkıp ateşlemeye bastığımda motor çalışmıyor neden olabilir ?