Yakit meselesi kadar goreceli birseyi tartismak manasiz.Bu ulkede bahsedilen degerleri İstanbulda yakalayamazsiniz 7 tepeli bir sehirde bu trafikte yakit degisir Konyada degisir Adanada degisir.İllede yakit ekonomisi yapicam diyen adam bu motoru almamali amacina ters aykiri.Keyif icin nasil fiscover yerine Pulsar aldiniz oda +1 litre yaksin 100 km.de bu zevk keyif meselesi.
Asil sorun Baja servisleri gibi gorunuyor suan henuz cok sayida Pulsar kullanicisi olmamasina ragmen hemen hemen tum arkadaslar servislerden bekledikleri guveni edinememisler.Ekrem Bey bir pazarlama muduru olarak yakindan ilgilenmeye calisiyor ancak bir yil sonra 5 bin Bajaj satildiginda yine her musteri ile Ekrem Bey mi ilgilenecek.Bu durum koca Kuralkanin kurumsallasamamasi ve iyi niyetli bir Muduru nun sorunlara yapici yaklasmasindan ibaret.Dunyanin hicbir yerinde boyle birsey olmaz servise gidersin hizmet alirsin.Servis hizmet veremiyorsa Ekrem Bey ne yapsin??
Arkadaslar her motosiklet bambaskadir ve her motosiklet ayrica yillanmis uzmanliklar gerektirir.Bugun kac tane cok iyi motosiklet ustasi taniyoruz?? Bu gidisat pek iyi gorunmuyor satis sonrasi nedeniyle bu marka Hyosung kaderi yasamaya aday gibi.Ekrem Bey pazarlama muduru ama kendisine onerim nacizane sudur en azindan Bajajin Turkiyede pazarinin oturmasi surecine kadar Kuralkan bunyesinde bir merkez servis yapilanmasi.Bu merkez servisin diger servislere referans olmasi ve bazi kritik sorunlarin cozum noktasi olmasi..
Değerli newmoto76; hayırlı sabahlar diliyorum...
Bahsetmiş olduğunuz konular hakkında forumda zaman zaman ayrıntılı bilgiler yazdım.
Bajaj ile beraber nasıl bir kabuk değiştirildiğini, bir servis ordusu kurulduğunu, bajaj ile beraber oldukça detaylı ve önemli eğitimler alındığını, halen devam ettiğini, kesinlikle ciddi elemelerden sonra bajaj servisliklerin verildiğini ifade etmiştim. Bazı fotoğraflar da göndermiştim. Bu değişimlerin bir çok arkadaşlarımız tarafından da hem burada hem face grup sayfalarında ifade edilmesinden mutlu olduğumuzu da söylemeliyim. Hatta en son şunu da ifade etmiştim. Şu anda 101 servisimiz var ve belki bunların içinde de hata yapılanlar olacak ve elenecekler. Bu konuda hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağını da söylemiştim.
Ben bu foruma girerken arkadaşlarıma şunu söyledim. Benim her soruya cevap verme lüksüm yok, zamanım da yok. Ancak bajaj ile ilgili aklınıza takılan, kafa karşıklığına sebep olan bazı söylentilere birinci ağızdan cevap vermek gayesi ile yazıyorum, bir müddet sonra da bu forumdan ayrılmak durumunda kalacağımı, ama takibimi sürdüreceğimi ifade etmiştim.
Dolayısı ile yazdıklarımı böyle anlayın.
Satış Sonrası Hizmet Birimimiz vardır ve tüm şikayetler bu birim üzerinden yönetilmektedir.
Merkez servisimiz yıllardır oldukça donanımlı olarak zaten vardır.
Benim bu forumda birinci muhatap olarak bulunmam bu birimlerin varlığına gölge düşürmez, aksine kamçılar. Kurumsal yapımız ile de alakası yoktur.
Bu şekilde konunun anlaşılmasında fayda var. Yoksa donkişot misali

bir kişi rüzgara karı savaşıyor gibi bir manzara olursa zaten ne başarı sağlanması mümkündür, ne de kurumsal yapıya uygundur. Ama her zaman bana gelen maillerde (bir çok arkadaşım sağolsun gönderiyor) konu gerekli mecralara aktarılacaktır, aktarılmaktadır. Bu böylece devam edecektir. Merak etmeyin tüm arkadaşlarımız, birimlerimiz teyakkuzda. Bu marka bir yıllığına gelmedi. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çok çok önemli noktalara gelecek. Bunu Allah'ın izni ile hep beraber göreceğiz.
Bu vesile tüm arkadaşlara güzel bir gün diliyorum.
Selam ve saygılarımla...