Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam arkadaşlar.

Cuma günü Drift i yeni sahibine kavuşturmak üzere Urfa merkeze doğru yola çıktık. Ama ne Drift ne de Pulsar birbirinden ayrıldıkları için bana pas vermiyorlar.

MYBWYM.jpg
[/url][/IMG]

NV2Wbg.jpg
[/url][/IMG]

aqN0B2.jpg
[/url][/IMG]

YPEJ5k.jpg
[/url][/IMG]

8nLQE1.jpg
[/url][/IMG]

DX59k3.jpg
[/url][/IMG]

Bu arada arkadaşlar döşemeciden pulsarın selesini aldım. Daha önce Cbr250 nin selesini %100 deri kaplatmıştım. Yazın terletme yaptığı için bu sefer ustamızında tavsiyesi ile suni deri kaplama yaptırdık.

NV2WqQ.jpg
[/url][/IMG]

aqN057.jpg
[/url][/IMG]

Orijinal hali ile selenin ne kadar ince olduğuna bir bakın.

YPEJBA.jpg
[/url][/IMG]

Cbr den bir tık daha sert olduğunu düşündüğüm ve cbr ye yarım santimlik sünger çektirdiğim için Pulsar a 1cm sünger çektirmeyi uygun buldum. Ve sonuç:

8nLQgA.jpg
[/url][/IMG]

DX59MZ.jpg
[/url][/IMG]

mlN5PY.jpg
[/url][/IMG]

ElApYv.jpg
[/url][/IMG]

Sonuç olarak eskisine göre oldukça yumuşak rahat ve konforlu bir sele. Titreşim sıfıra indi diyebilirim.

Sayın Ekrem Abi. Şu kardeşinize kulak verin. Sele olarak imkan varsa yumuşak sele ile gelmesi sizin ve kullanıcı için büyük bir artı olacak. Sonuçta 30 tl bir maliyeti var. Ki bu fabrikasyonda daha da azalır.

Sırada aynalar ve elcik rüzgar koruma var.

Kocaeli İl Temsilcisi
o motor forumdan bir arkadaşın. kendisinin boyu 1.86 ve maxiscooterden geçtiği için kız arkadaşı artçı olarak rahatsız olmuş. o nedenle tekrar maxiscootere geçme kararı almış o nedenle satılığa çıkardı.

Onu biliyorum başka bir tane daha var 2. el :)

2. Ele düşmesi bir şey ifade etmez. Sonunda ihtiyaç meselesi. Nette alındığı hafta satılan Suzukiler Hondalar yamahalar da var. İnsanlar acil paraya ihtiyaç duyabilir. Hastalık var icra var haciz var kredi kartı, senet vs bir dünya aciliyet var. Allah kimseyi böyle acil bir satışa muhtaç etmesin. Bunun için büyük konuşmayın siz de onlardan biri olabilirsiniz.

[url]http://img495.yukle.tc/thumbs/19520140526_093129.jpg[/URL]

arkadaşlar servis zamanı çıkan anahtar işareti servis sonrası nasıl kaybedececiğimizi bilenler?

Kullanım kitapçığı vermiyorlar mı bu motoru satarken? Orada yazıyordur tahminimce.

Kaliteli döşemecilerde şu iki grup süngerden arayınız: HR (high resilient) yüksek esneklikli ya da HD (High density) yuksek yoğunluklu sungerler.

Bunlar genelde pahalı mobilyalarda ve yatlarda kullanılıyor ve inanılmaz rahatlar. ( özellikle HR grubu)

Selemizin kapladığı alan küçük olduğu için fazla birşey tutacagini sanmıyorum. En azından oto döşemecilerde paramızla heba olmayız.

Sıradan sünger kaplatirsaniz 2 ayda kalas gibi oluyor bilginize.

Güzel bilgiler, teşekkür ederim. :cat:

ozetle ne diyor bende youtube yasak da :)
yakit tuketimi ne yazmışlar ne diyorlar merak ettim

http://www.youtube.com/watch?v=-3U1BWj0zDM

MotorON dergisinin Pulsar incelemesi

Incelemeden ziyade reklam olmus bence. Ekrana katalogdaki bilgileri okuyan birini koyup, okuyamadiklarini da yaziyla ekleyip inceleme adiyla hazirlanan bi video. Video'da urunun iyi kotu yanlari beraber anlatilacak ki inceleme olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
Incelemeden ziyade reklam olmus bence. Ekrana katalogdaki bilgileri okuyan birini koyup, okuyamadiklarini da yaziyla ekleyip inceleme adiyla hazirlanan bi video. Video'da urunun iyi kotu yanlari beraber anlatilacak ki inceleme olsun.

Altın elbiseli adam'ın incelemesini bekliyorum ben şahsen . Barkın reis iyi kötü yanları ile anlatan bir kişi . Eğer Altın elbiseli adam motoru övmezse bende almam motoru , Överse alınır derse öyle alıcam :)

Altın elbiseli adam'ın incelemesini bekliyorum ben şahsen . Barkın reis iyi kötü yanları ile anlatan bir kişi . Eğer Altın elbiseli adam motoru övmezse bende almam motoru , Överse alınır derse öyle alıcam :)

pek cok kişi barkin ustanın yorumlarini merak ediyor da neden hala bir yorum yok onu merak ettim
program fiyatinda mi anlasamadilar

yoksa yorumlarindan mi çekiniyorlar
sebep ne merak ediyor insan
cok defa dile getirildi bu konu cunku

Kocaeli İl Temsilcisi
ozetle ne diyor bende youtube yasak da :)
yakit tuketimi ne yazmışlar ne diyorlar merak ettim

Yakıtta 1 litre ile 50 km dedi :)

pek cok kişi barkin ustanın yorumlarini merak ediyor da neden hala bir yorum yok onu merak ettim
program fiyatinda mi anlasamadilar

yoksa yorumlarindan mi çekiniyorlar
sebep ne merak ediyor insan
cok defa dile getirildi bu konu cunku

Barkın reis Pulsar'ında incelemesini yapacak ama şuan başka motorların incemeleri gelecek . Mt 07 gelecek ve başka motorlarda var . Bajaj'a sıra sonra gelir . Ama bir tane pulsar bulursa istanbulda o zaman daha erkende inceleme yapabilir . Zaman gösterecek ne zaman olacağını artık :)

Barkin'in incelemesini bekle tabii ama yorumlarina cok da takilma derim. Cunku hoslandigi belli basli marka ve motor turleri disindakilere adil davranmayip hep bi acik ariyormus gibi geliyor bana.

Kocaeli İl Temsilcisi
Barkin'in incelemesini bekle tabii ama yorumlarina cok da takilma derim. Cunku hoslandigi belli basli marka ve motor turleri disindakilere adil davranmayip hep bi acik ariyormus gibi geliyor bana.

AEA'nın bir kriteri var oda japon , italyan motorlarından başka motorlara motor gözüyle bakmıyor . Çünkü çin mallarının ve japon mallarının kalitesi ortada . Hint mallarına bir şey diyemem ama çinlilerden 2 gömlek üstte oldukları kesin . Ama bir hintte ne olursa olsun bir japon veya italyan olamaz . Orasıda ayrı bir gerçek . Bajaj'ın daha ucuz olmasını dilerdim Tr'de çünkü Hindistanda motorun fiyatı 4 bin tl civarında ama bizde sağolsun ötv ve kdv olunca fiyatlar şişiyor ...

Mode dugmesinden (trip 2) yi seciyorsun ondan sonra (mode) ile (set) düğmesine aynı anda 10 sn falan basılı tut anahtar gostergesi silinecektir motor calismazken yaptim oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Mode dugmesinden (trip 2) yi seciyorsun ondan sonra (mode) ile (set) düğmesine aynı anda 10 sn falan basılı tut anahtar gostergesi silinecektir motor calismazken yaptim oldu

videoyu kaldımıslar yav..

Kacirdiginiz bisey yok. Motorun onunde tulumuyla dururken katalogu okuyan birini hayal etmeniz yeterli.

Ben anlamiyorum arkadas. Motor belli ki fiyatina oranla gayet guzel bi makine fakat insanlarin Kuralkan'dan yana bi ikilemi var. Firmanin motoru inceleme icin bi dergiye gondermesi ve sonucta boyle bi videonun ortaya cikmasi ancak insanlarin suphelerini arttirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar