Değerli Seko; her zaman çok kıymetli yorumlarınızdan istifade ediyoruz.
Altın Elbiseli Adam ile ilgili olumsuz bir yorumumuz asla olamaz. Gerçekten de sektörde çok değer verildiğini ve yorumlarının dikkate alındığını hepimiz biliyoruz. Ama sadece 2013 yılında tüm dünyada Boxer modelinden 667.000 adet, Discover modelinden 1.455.000 adet, Pulsar modelinden 985.000 adetlik bir satış rakamı yakalanmışken bu test yapılmaz ise "Kuralkan vermiyorsa da benim gözümde motoruna güvenmiyor demektir" derseniz biraz haksızlık yapmış olursunuz.
Saygılarımla...
Altın Elbiseli Adam ile ilgili olumsuz bir yorumumuz asla olamaz. Gerçekten de sektörde çok değer verildiğini ve yorumlarının dikkate alındığını hepimiz biliyoruz. Ama sadece 2013 yılında tüm dünyada Boxer modelinden 667.000 adet, Discover modelinden 1.455.000 adet, Pulsar modelinden 985.000 adetlik bir satış rakamı yakalanmışken bu test yapılmaz ise "Kuralkan vermiyorsa da benim gözümde motoruna güvenmiyor demektir" derseniz biraz haksızlık yapmış olursunuz.
Saygılarımla...
Altın Elbiseli Adam tecrübesi itibarıyla motosikletten gayet iyi anlayan, en önemlisi de zeki bir adam. Onun sözüne inanmayacağız da NTV'deki Saffet gibi medya maymunlarına mı inanacağız ? Her güzel dediği motor alınacak diye birşey yok ama beğenmediği yönleri açık şekilde söyleyeceğine herkes hemfikir. Bakın TVS Apache için yaptığ yorumlara, ne eksik ne fazla söylemiş. Kuralkan ister motorunu verir, ister sallamaz vermez ama mutlaka verecek bir kullanıcı olacaktır. Kuralkan vermiyorsa da benim gözümde motoruna güvenmiyor demektir.
Son olarak da yarışçı babasının hele ki "Tek Teker" lakaplı olanının yorumunun benim hiç mi hiç önemi yoktur, kusura bakmayın.