Dostum bundan önceki mesajında da yazmışsın aynı şeyi: pulsar almaya niyetlenen adam drift almaz diye.
İyi bak nasıl oluyor da alıyor. Aldık işte. Yok hala ısrar ediyorsan beni yalancılıkla itham ediyorsun demek ki buda hoş değil.
Az bi araştır bajaj hakkında özellikle pulsar hakkında hep olumlu şeyler yazdım çizdim. Alınır hatta 7000 bine alırım dedim. 6999TL fiyat olarak kimse kafasından sallamadı, fuarın ilk günü
www.bajaj.com.tr sayfası aktif oldu fiyatı orda yazdılar: 6999 TL olarak. öğleden sonra fiyatı 7371 TL yazdılar. Bakın sonra olanları yazıyorum:
Burdaki Antalya da ki lansmana gider servis abimizi aradım. 7371 oldu dedi ki fiyat belli olmadan önce 6900 TL ye hallederiz demişti. Tamam dedim abi hesap numarana 7371 TL eft yapıyorum bana ayır bitana. Ne zaman geleceği belli değil Nisan gibi gelebilir dedi, parayı kabul etmedi. Adamın hesap numarasını Vstrom a Lastik siparişi verirken aldığım için biliyorum. Bayi Siparişimi kabul etmediği için Bajajın
http://www.bajaj.com.tr/iletisim- adresinden bilgileri kısmından 0800 261 33 43 numarasını aradım yaklaşık 1 saat açan olmadı. Sonra 0216 581 21 21 numarasını aradım. Durumu anlattım, sipariş vermek istediğimi söyledim. Sizi şuanda fuarda olan arkadaşa aktarmam gerek burda yetkili kimse yok dediler. Bir cep numarası verdiler ve falanca ile görüş dediler. Aradım yok ben Urfa tarafına bakmıyorum filanca arkadaş bakıyor dedi numarasını verdi aradım açmadı. Yaklaşık 3 saat sonra dönüş yaptı ön siparişi alalım ama motorlar mayıs ortası gelecek fiyat dolara endeksli olduğu için değişir. Tahmini 7900 civarı olur dedi.
Anlayacağınız iyice midem bulandı. Zaten pulsar ı da alsam en fazla 2 sene kullanacaktım. Durumu anlattığım EKONOMİ arkadaşım madem öyle Mondial alalım Driftte adamlar kampanya yapmış son 3 motor kaçırma, bayi arkadaş 2013 kendine geliş fiyatına verecek dedi. fiyatı duyunca dedim zaten 1 sene kullanır kar eder satarım.
Durumu buradaki samimi bir arkadaşıma aktardım. O da Pulsar bekleyenlerden. Fiyatı duyunca kargosu benden bana da sipariş verelim dedi. Pazartesi eft yi yaptık, salı 15:00 gibi motorlar geldi.
Uway arkadaşım umarım sırf senin için yazdığım an be an gelişmeleri dikkate alırsın. Bir birimizi kırmayalım lütfen.:rendeer: