Herkese selamlar,
Bugün motoru satın alışımın ve trafiğe çıkışımın 3. günü. Bugün ufak bir kaza geçirdim, yağmurlu hava ve ıslak zeminde saatte 10km hızla trafik arasında ilerlerken birden arka teker sağ sol yaparak kaymaya başladı. Motoru tutmaya çalıştım ama beceremedim, sadece yavaşlatabildim. Motoru tutamayacağımı anlayınca bıraktım kendimi yere. Tam korumalı idim, zaten yavaş bir sürat vardı, hiç bir şey olmadı. Fakat motorumun arka freni kırıldı. Motorda koruma demiri olduğu için başka hiç bir sıkıntı olmadı. Ne bir çizik ne bir şey, buna da şaşırdım açıkçası.
Öncelikle, lastikleri değiştirmek istiyorum. Konuyu okudum ama tekrar güncel olsun diye sormak istiyorum. Motorumuza uygun, ıslak zeminde performansı iyi lastik tavsiyeleriniz nelerdir? İkinci olarak arka fren için servise gideceğim, bunun maliyeti nedir?
Bu konu dışında motordan çok memnunum. Burada yazılan kronik sorunları az çok ben de yaşıyorum ama hepsi bir şekilde hallolacak şeyler.
Tek bir sorunum var, araştırıp bulamadığım. Benzin göstergem 30 saniye içerisinde boş gösteriyor. Depom ağzına kadar dolu şu an. Motoru çalıştırdığımda gösterge tam dolu gösteriyor, ama birazcık gideyim kademe kademe azalıyor. Bu sorunu yaşayan var mı, var ise nasıl çözdünüz?