Ekrem bey,
Özel mesaj yoluyla bayi adını yolladım. Burdan tekrar ilginiz için teşekkür ederim. Gelişmeleri yazarım.
Gördünüz mü Larnon kardeş, Ekrem bey duyarsız kalmaz demiştim. Kuralkan'ın Ekrem bey gibi insanları el üstünde tutması ve onun gibi insanlardan bünyesine daha fazla katması şart. Benim Bajaj tercih etmemin bir sebebi de şahsen ve yüzyüze tanışmadığım halde mailleşmeler yoluyla yakın ilgi gösteren Ekrem Ata bey olmuştur açık söyleyeyim.
Umarım sizin de sorunlarınız en kısa zamanda ve en olumlu şekilde çözülür ve bize iyi haberler verirsiniz. Zira aldığınız motor esasında gerçekten keyifli bir alet. Ben şahsen 1700 km'dir keyifle kullanmaktayım.
Kuralkan Bajaj'la imajını ciddi anlamda düzeltebilirse (ki Ekrem bey bu anlamda büyük katkıdır Kurakan'a) gerçekten Türkiye'de uzun yıllar Bajaj ile ortaklık ve iyi bir satış grafiği tutturacaktır, ki gözlemlediğim tutturmaya başlamış durumdadır. yaptıkları Bajaj etkinlikleri olsun satış sonrasında oluşan sizinki gibi sorunlara yaklaşımları olsun olumlu görünüyor. Umarım böyle ve daha da kaliteyi artırarak devam ederler.