arkadaşlar herkese merhaba,
150ns lerin aynı ölçülerde başka marka lastik bulamadım. malum üzerindekiler çok kötü.
değiştiren arkadaşlar acaba hangi marka hangi model ve hangi ölçülerde taktırdığını yazabilir mi? çok anlamadığım için daha büyük bir ölçü lastik sorun yaratır mı onu da bilmiyorum. bilen arkadaşlar fikir verip yardımcı olabilirse çok sevinirim.
iyi akşamlar.
Motoruna dişli vs taktıran oldu mu daha doğrusu küçülten ? Ne fark etti yada değiştirirsem ne fark eder ?
Bende değiştiricem ama hintli kardeşler standartı bozmuşlar. Yani bizim motorların dişli göbekleri farklı. Ben ustayla konuştum konyada yapılıyor ordan kargolamamız lazım dedi bende soğudum açıkçası.
Facebook gurubunda değiştiren vardı. Yakıtın düştüğünü ve motorun rahatladığını söylemişti. Düz yolda 142 yi de görmüş arkadaş.merhaba dişli değiştiren bildiğiniz birisi var mı ? Ne kadar fark ediyor ?
Bugün bayiden aldım motorumu, şuan için bir sorun yok fakat 20 km den sonra kadran bölgesi sanırım titriyor zırıl zırıl ses yapıyor, bu normal mi ?
Teşekkür ederim. Evet 2-3 bin devir arası geliyor ses ve ön camı tutunca geçiyor.Bende söküp arasına çift taraflı bant gibi bir şey yapayım.Öncelikle motorun hayırlı olsun. Ön camla göstergenin etrafını dönen çita arasından geliyor o ses. 2-3 devir arasında olması lazım bende öyleydi. Ben ön camı söküp araya kauçuk bir parça koyup çözdüm. Sende bir dene istersen. Birde tam o zırıltıyı duyduğun anda ön camı kendine doğru hafif bastır bakalım ses ordanmı geliyor.
Facebook gurubunda değiştiren vardı. Yakıtın düştüğünü ve motorun rahatladığını söylemişti. Düz yolda 142 yi de görmüş arkadaş.
Link vs verme şansınız var mı youtube'da aradım ancak bulamadım. 200NS'lere performans kit vs gibi şeyler var ancak 150ns için uygulayan görmedim. Çevre yoluna, ana yola çıktığınız da açıkçası çok fazla sıkıştırıyorlar. Meret 130km hıza rahat çıksa yeter. Sırf bu yüzden motoru yükselteceğim.
Eskişehir yolunda yiyorlar resmen. Özellikle gece yola düşersen vay haline millet yanından vızır vızır geçiyor.
Facebook sayfasından kendisine ulaşabilirsin. Dişli isteyenlerede yardımcı oluyor arkadaş.
Benim facebook hesabım yok ufaklığın hesabından baktım ancak bir şey bulamadım. Hindistan sayfası çıkıyor. Grubun linki atarsanız sevinirim.![]()
İyi günler bende bu motoru almak istiyorum. Sanırım 1 hafta sonra alacağım ama kafamı hep 200 lük kurcalıyor. Acaba antalya şartlarında hava soğutma motoru şişirir mi?
İmkanınız varsa 200 modelini alın.