Gece gece @Mavellen gibi çıldırdım nedense. Neye sinir geldi anlamadım. Eve girdim hemen. Keskin sirke küpüne zarar hesabı
ale:
Gece gece @Mavellen gibi çıldırdım nedense. Neye sinir geldi anlamadım. Eve girdim hemen. Keskin sirke küpüne zarar hesabıale:
Bende iftar edip Üsküdar a doğru geçerim dedim kapıdaki posta tebligatını görünce keyfim kaçtı evde bön bön oturuyorum.
Aman aga tebligatlar havada uçuşuyor şu ara. Kimse ile icralık olmayın.
Sinop Boyabat yolunda radar 488tl cik öpüvermiş.
Kemal bulamamışlar mı ceza gönderilecek senden başka bir sürücü?
bende 235 yemiştim sizin hız 120 nin üstündeydi belliki![]()
112km hız ile ceza yemişim, 70 veya 90 lık yolda yedim, hız sınırını %30 ile %50 arasında olduğu için 488tl ye çıktı altı olsaydı sizin gibi ücret yazacaklardı.
15 gündür ilanda olan bir dominarım var, piyasasının bu kadar yavaş olacagını bilsem bulaşmazdım. Bir daha japon dışında hiç bir motosiklet almam. eski olsun japon olsun.
valla kemal hocam şu anlık vaz geçtim gibi sezon sonuna para biriktirip öldüm fiyata verip gecerim sezonda da binebildiğim kadar binerim diye düşünmeye başladım. arka dişliyi 43 yapıp top speed ve titreşim işini cozersek idare ederiz diye düşünüyorum.
Hayırlısı, bu zamanda ya takas ile düşürmen yada yine takas yolu ile yükseltmen gerek yoksa direk satış hayal gibi, dominarın hızı bellidir ve hakikaten bu motor bu kadar titriyor mu ya, ben hiç orijinal dişliyi kullanmadım kuralkan da test motoru hariç belki ondan mı anlamıyorum veya ben 60 kilo olduğum için mi bir şey anlamıyorum bilmiyorum.
benim motor 152 153te kalıyor tamam bende iri yarıyım ama 160 civarını görmesini beklerdim dişliyle biraz daha gider diye umuyorum.