Tecrübe varsa sıkıntı yaşatmaz dominar. Ben de bu ağırlıkta bi motor ilk kez aldım ama benim hiç ağırlık sıkıntım olmadı. Motor yürüyünce dediğim gibi 300kg'de olsa sorun yok, sıkıntı durduğnuz yerde geri gitmek ya da yokuş bi yerden iterek çıkartmak gibi durumlarda olur ama onu da kaç kez yaşarsınız ki, ben henüz hiç öyle bir şey yaşamadım 5200km'dir.
Eş al dediyse o zaman bence de kaçırma, benim de benzeri oldu eş onay verince kredi çekip aldım, muhtemelen de İstanbul'da emeklilik öncesi son motosikletim.
Hayırlısı olsun. Zaten bi kere gönlüne düştüyse iflah olmayacaksın sen de biliyorsun.
Bu arada
Angrypower, tatlı su desinler, light desinler ben de son iki motorumu kışın sadece kuru ve 12 - 13 derece ve üstü ise hava kullanıyorum. İşime de geliyor, öbür türlüsü 33 km git 33km gel eziyete dönüşüyor hele de yağmurda. Hem metroda vapurda kitabımı okuyorum(mesela şu anda Motosiklet Yol Sanatı'nı 3.kez okuyorum), üstelik vapurda kahvaltının keyfini bilen bilir

Ama seneye belki işyerim daha da uzağa taşınacak o zaman bu durum değişebilir bilemiyorum, kışlık ne ararsan ekipmanım var ama binmiyorum. Zilyon tane risk yazın bile varken, soğukta, soğuk asfaltta, hele yağmurda çamurda (ki bir çok kez binip pestile, leşe bağlamışımdır) çamurda artık binmiyorum, çok da rahat ettim, iyi havalarda biniyorum daha zevkli oluyor özlemiş de oluyorum keratayı. böylece orjinal lastikleri de en az bir yaz daha kullanacağım, belki seneye kışa girerken yenilerim 10.000km filan da yapmış olurum böylece orjinallerle.Yani bu kış masraftan da yırtmış oldum.:wiinkk: