gaz verdikçe gelen bir ses var bendede iniltimi dersin uğultumu aynı şeyden bahsediyoruz sanırım![]()
Motor çalışırken değilde stop edince duyuluyor daha çok depo taraflarından geliyor bende ki aynı mı bilmem
gaz verdikçe gelen bir ses var bendede iniltimi dersin uğultumu aynı şeyden bahsediyoruz sanırım![]()
Motor çalışırken değilde stop edince duyuluyor daha çok depo taraflarından geliyor bende ki aynı mı bilmem![]()
Tıkansa o sesi yapmaz zaten.Depo havalandırma mı tıkanmıştır? O zaman depo ezilir kompresyondan. Tam tıkalı değil herhalde?
Stop edince demiş......
O inleme sesi dediğiniz, enjeksiyonlu motorlarda gaz verdikçe gelen klasik ses olmasın sakın, daha önce enjeksiyonlu motor kullanmayınca yadırgatabiliyor, o sesi bi de servise sorun bence.
bakalım onu da deneyelim neler olacak. Teşekkürler.
Sevgili dostlar,
Bu motosikletin "sağlıklı" son hızı ile ilgili net bilgiye hala ulaşamadım.
120-130 ile zorlamadan stabil gidip, sollamalarda rahatça 150'lere çıkar mı?
Pulsar'dan Dominar'a geçmeye değer mi?
Teşekkürler.
Depo kapağını aç, plastik oringli içi delik bir parça var ona hafif üfle birde onun kapağa değdiği kısım var ve onda da delik var elinle temizle üfle ve kapat birde öyle dene, yeni bakım yaptırdı isen belki hava hortumu depo altında bükülme yapmış olabilir oda ıslık gibi stop edince ötme yapmasına neden olabilir.
İkinci motosikleti şimdiden düşünüyorum. Kafaya tam Mt-25i yerleştiriyorum. Sonra Dominar konusunu forumda görüyorum aklım allak bullak oluyor![]()
Her iki motoruda test etme şansım oldu. Tork isterseniz Dominar derim. Yalnız şuanda piyasası tam yerine oturmadı. Aynı motoru 17 bin tl ye verende var 20 bin tl ye verende.
Son hız takıntım yok zaten kardeşim biliyorsun. Tork daha önemli olduğu için Dominar'a kayıyorum. Aslında fiyatlar oturmadan tam almalık da işte... Benim Cr1e 3-5 ay daha binmem gerekiyor maalesef![]()
80-90da korkmaya başlıyorum sorun yok. Naked candır kardeşim.Tork ve absye hem değer hem de bizim gibi insanlara yeter.
Hocam cbrde 170 i gördüm. Cok zorlamadan 140-150 bandında gidebiliyorum. Artık kesmiyorDominar da biraz hız olsa iyi olurdu. Fakat bu kez de tork olmazdı. Aleti tam kıvamında ayarlamışlar. Beğeniyorum. İnşaallah istediğiniz motora vakti gelince sahip olursunuz
![]()
Senin makine güzel kardeşim boşver hızı. Ben spor model sevsem alacağım model Cbr 250 dir. Ama işte naked çekiyor kendine.Bakalım nasipse olur niye olmasın. Neyse dominarcı kardeşlerimiz kovmadan gidelim.
![]()
Bilakis şevkle izliyoruz![]()