Kontağı açtığında tüm ışıklar yanar. Sonra çalışınca hepsi söner ABS hariç, 10km/sa hıza çıkınca o da söner. Bir bajaj logosu ile başbaşa kalırsın 
Arkadaslar sogutma sivisi azalmis buna ilave yapmak icin antifriz alayim istiyorum. Internette biraz bakindim iyice kafam karisti. Hangi marka alinmali yesil renklimi olmali. Organik inorganik( bu nedir lan kafam yandi)
Arkadaslar sogutma sivisi azalmis buna ilave yapmak icin antifriz alayim istiyorum. Internette biraz bakindim iyice kafam karisti. Hangi marka alinmali yesil renklimi olmali. Organik inorganik( bu nedir lan kafam yandi)
Benim motorda daha aldığımda azdı, serviste direkt şişe suyunu doldurup seviyeyi artırdılar:cherry:. Hatta biraz fazla bile koymuşlar epey yüksek şu an. Geçenlerde arabamdaki azalmıştı ben de saf su alıp ekledim, arabamın kitapçığında önerilen serviste ekletin ya da saf su veya temiz su ekleyin idi..Ben de 3 liraya saf su alıp ekledim, servise arabayla gitsem daha çok benzin harcarım çünkü
Kafanıza yatmıyorsa servise gidip ekletin.
----------------------------------------------------
Kemal kardeş, bu radyatör korumayı nerde yaptırdın ya da nereden aldın?
Angrypower nerelerde yahu?
Ne garip değilmi?hiç sesi çıkmıyor.
Dün gp carbon elcik korumalarım geldi.Onları taktım.Isıtmalı elcikleri söktüm.Orjinal elcikleri taktım.Olmuş olsun bari tur camınıda söktüm orjinali taktım.Sonra vurdum yola.Çok konforlu sürüşüm oldu.Eskiden 7 bin devirlerde ellerimde biraz titreşim olurdu onları hiç hissetmedim.Meğerse benim ısıtmalı elcikler tüm titreşimi bana veriyormuş.Kalyoncu motordan almıştım.Alırken dikkat edin o bir titreşim canavarıymış.Orjinal turcamı ile rüzgar çok rahatsız ediyor test sürüşünden sonra hemen uzun turcamını taktım.

Evet uzun tur camı olmadan çok rüzgar alıyor. Bende kısa bir deneme yapıp hemen tekrar taktım. Bende sadece gidon yükseltme var ve titreşim yok bende. Tek titreşim olan yer totoda. Yakında 5000 bakımına gidicem ve dün Birol usta ile konuştuğumda gelmeden iki gün önce gel yeni yazılım için beyne girip kodu alalım ki yazılımı indirebilelim dedi. Servisler kafasına göre yazılım atamıyacakmış sanırım artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Seviyorum ben bu motoru yav
[url]http://i.hizliresim.com/Z3Q96z.jpg[/url]
Valla hocam ben çantadan memnunum. Bu benim ikinci çantam aynı markadan ve direk bunu tercih ettim çünkü kullanışlı kilit mekanizması falan.