motorun her yerinden ses geliyor, umarım yolda giderken bir yerleri dökülmezBenzer durumu yaşıyorum bende, 3-4 bin devir arası daha belirginleşiyor ses. Rolantide herhangi bi absürt ses yok sadece hareket halinde var. Dün akşam vidaları kontrol ettim hafif gevşemiş birkaç vida vardı onları sıktım ama ses yine devam ediyor. Bugün lastik alacağım akşam servise yetişebilirsem taktırmaya gideceğim, onlara da gösteririm bir kez daha
bugün benim dominar 400 motoruma almış olduğum orta sehpa ve 3'lü çanta demirinin montajını yaptım... tabi Allahın emri her zamanki olduğu gibi civatalar eksik çıktı siparişlerden... neyse ki pazar günleri bizim burada nalbur açık ve gittim 20 şer tane civata somun pul aldım geldim...
tüm montajları yaptım fakat ön dişlinin oradaki küçük kapağı takmadım motorun... hani zincir bakımı yaparken detaylı temizleyip yağlarım diye sonra takarım dedim ve o şekilde markete gidip geleyim dedim ama o kapağı tutan 2 civata deliğinden motor yağı boşaldı... markete gittikten sonra fark ettim, fazla dökülmemiş sanırım, yaklaşık 2 km yol gittim ve dökülen yağ belki 150 ml falandır, gelirken de döküldü yine, toplamda 300 ml civarı yağ ekledim düzeldi...
ön dişlinin oradaki kapağı tutan civatalar meğerse motorun içine kadar uzanıyormuş bilmiyordum... çok saçma bir durum, niye öyle yapmışlar ki? ne amaçla yani?