seninle uzun zaman önce tartışmıştık, ben çok hakaret etmiştim, niye tartıştığımızı hatırlamıyorum ama o kadar hakaret ettiğim ve kötü konuştuğum için pişmanlık duyuyorum. bunun için özür dilerim... hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmek beni rahatsız ettiği için bunu söylemek istedim...
evet, umarım hayırlı olur, teşekkürler.
dominar 400 yakıt uyarısı bilerek öyle yapılmış olabilir çünkü yarım deponun altına indiğinde benzin pompasında soğuma problemleri oluyor diyorlar, öyle muhabbetler dönüyor ve bu yüzden yarım deponun altında pek kullanılması istenmiyor olabilir.
yağ bakımı için kitapçığın demesine göre "ap SL ve üzeri 15-50 tam sentetik yağ" öneriyor... ben 15-50 motul 7100 koyarım diye düşünüyorum ama şimdilik elimde 10w-40 motul 5100 var, onu iteleyim gitsin... fazla umursamıyorum, kitap 15-50 diyor, tam sentetik api SL üzeri diyor, buna uyan bilindir bir marka olur. castrol varsa onu da koyarım falan.
şimdi tembelliği bırakıp biraz ders çalışayım, API, ACEA, SAE ve ILSAC gibi terimlerin şimdi içinden geçmem lazım.