Ozan garantisi duruyormu seninkinin?Benimki geçtiğimiz şubatta bitti.Ben geçen sene girmiştim 15 bin bakımına çok birşey çıkmadıda net tutarıda hatırlamıyorum.Ben 20 bin bakımında komple dişli zincir buji ve filitreleri değişmiştim baya külfiyetli tutmuştu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Benim 59 cm tur camı vardı.Tur camı geçtiğimiz günlerde yan ayaklığı açtım sandım meğer açmamışım motoru yatırınca farkettim.Motor yere düşmeden tuttuk çünki motor arkadaşımın üstüne devrildi.Yoksa tutmam mümkün değildi.Devrilince tur camıda kırıldı.Zar zor kaldırdık motoru.Bende orjinal tur camını taktım velakin 150 km hıza çıkınca motorun üstünde duramıyorum.Ben dominar ile turcamsız üzerinde duramıyorken mt07 ile turcamsız nasıl yapıyorlar?
Geçen hafta motoru satmak için ilana koyacaktım.Emsal fiyatlara baktım benimki anca 15-16 ya gider.Komik rakamlar.Satmaktan vazgeçtim.Farzet 16 ya sattım ne alacağım?Hurdası çıkanakadar veya biri gelip illa sat ölümü gör satmassan demediği müddetce satmayacağım gibi durumlar.Sağlık mağlık olsun.
benimde bitmiştir belki bakıcam 15 bin bakımı ağır Bi bakım değil anlaşılan