Öncelikle alan arkadaşlar güle güle kazasız belasız binsin.Bu kadar ortalık Dominar Dominar diye yıkılınca gidip inceledim bugün.Hatta grubumuzdan bir abimiz almayı düşünüyordu.Fakat büyük hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.
Hayal kırıkligi sebebi fiyat/performans ürünleri sunan Bajajin Dominar da pek Fiyat/performans citasina ulaşamaması.Pulsar ile arasında ki fiyat farkı kesinlikle değmez.
Motorun genel anlamda bir kalitesiz işçiliği mevcut, derme çatma geldi.Uzaktan büyük beklenti içine girmiştim doğrusu.Fakat yakından inceleyince biraz hayal kırıklığı oldu.Yani bu motora 18 lira çantası aksesuari ile 19 20 vermek pek mantıklı gelmedi bana.Kalite olarak Japon ve Avrupa motorları ile arasında uçurum var.
Olması gereken fiyatı 15 16 arası.
Olumlu özelliklerine gelirsem oturuş pozisyonu çok iyi biraz Nc serisine benziyor.Konforu iyi ve rahat bir motor.Motorunun ataklığı yerinde.Titreşim kesinlikle var, fakat yumuşak yani çok kötü değil.Büyük bir rahatsızlık vermeyeceğini düşünüyorum.Arka Amortisor ayarlı, radyatör koruması var.
Sonuç olarak şahsi düşüncem o fiyatın fazla olduğu yönünde, alanlara ve binenlere kazasız sürüşler dilerim..