Ani bi kararla cazibesine dayanamadığım bu güzel motoru almış bulunuyorum. O paraya şunu alırım bunu alırım gibi saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. Herkesin hayalindeki motora kavusması dileğiyle
Hayırlı uğurlu olsun demek düşer bizede , kardeşim bu motorun şu anda en muamma olayı fiyatı. Kim ne derse desin takip ettiysen kimin kaça aldığıda belli değil. Fiyat bayide vede pazarlıkta oynuyor o kesin ve net , bu bakımdan hangi şartlarda kaç paraya aldınız , almayı düşünen bizleride aydınlatmanızı rica ediyorum.
aaaaaa şimdi ayıbettin,hakkını yeme ,,150 yi geçiyor,,bak videoda adam zorda olsa 167 yapmış:cherry:150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama
keyifte parada senin.
150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''
hayırlı olsun.
150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama
keyifte parada senin.
Abiler affınıza sığınarak şimdi benim anlamadığım nokta r25 170 i geçerken 400 Cc bi motor 170 e çıkamıyor ve 180 küsür ağırlığı var bu motosikletin, abs hariç bu motoru neden r25 e tercih edeyim?