Bajaj Dominar 400 Aldım.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ani bi kararla cazibesine dayanamadığım bu güzel motoru almış bulunuyorum. O paraya şunu alırım bunu alırım gibi saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. Herkesin hayalindeki motora kavusması dileğiyle. :cat:

150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama

keyifte parada senin.

Hayırlı olsun kazasız belasız eskitmen ve darısının başımıza olması dileğiyle.

hayırlı olsun.. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullandırsın.. o janttaki kırmızı şeritler olmamamış... Çıkartın...

Sen kimsenin lafına takılma hocam, on numara iş yapmışsın. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın

Motor gayet yakışıklı da hemen hemen tüm motorlar için konuşuyorum,bu motorların ön far kısmı niye hep çirkin yapılmak zorunda. Birçok motorda aynı şey.

Motosikleti
150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama

keyifte parada senin.

Haklısın 150 yi görmüyor o halde süper kalitesiz bi motor. Ben ve benim gibi kerizler olmasa nece olurdu memleketin hali dimi.

Motor güzel çekici güle güle kullanın :)) salak salak da yorum yapmayın forum ahalisi

Haklısın 150 yi görmüyor o halde süper kalitesiz bi motor. Ben ve benim gibi kerizler olmasa nece olurdu memleketin hali dimi.

benim pcx'de de kesici vardı. 118'den yukarı çıkmıyordu ve motor o hızda rüzgardan çok etkileniyordu. Bu adamlar da o hızları sabit görmüşse belki kerizlik değil akıllılıktır üstad. Sen boşver gayet hoş motor.

Motosikleti
benim pcx'de de kesici vardı. 118'den yukarı çıkmıyordu ve motor o hızda rüzgardan çok etkileniyordu. Bu adamlar da o hızları sabit görmüşse belki kerizlik değil akıllılıktır üstad. Sen boşver gayet hoş motor.

Şu forumda paylasım yaptığıma bazen pisman oluyorum. Hani gercekten mantıklı konusulsa, derimki haa evet hata yapmısım, sen haklısın. 150 yi geçmiyormus :) Geçmesin yahu varsın 140 la gitsin nedir yani ? Amacim sıkmak olsa ona göre bi makine alırdım zaten. Güzel ahlak ve zeka yoksunu trollerin artık bu forumdan temizlenmesi lazım.

Jant tasarımı, şasi ve arka salıncak tasarımı çok başarılı. ABS olması süper:thumleft:

Gülle gülle kullan hayırlı uğurlu olsun bence güzel yapmışsın çıplak seviyorsan:cat:

150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''

hayırlı olsun.

Şu forumda paylasım yaptığıma bazen pisman oluyorum. Hani gercekten mantıklı konusulsa, derimki haa evet hata yapmısım, sen haklısın. 150 yi geçmiyormus :) Geçmesin yahu varsın 140 la gitsin nedir yani ? Amacim sıkmak olsa ona göre bi makine alırdım zaten. Güzel ahlak ve zeka yoksunu trollerin artık bu forumdan temizlenmesi lazım.

aynen öyle.Zaten motor arabanın takıldığı yerde basıyor geçiyor,gerekli rahatlığı ve kolaylığı sağlıyor. Şehirlerarası da 3 saatte değil de 5 saatte git. Sonuçta arkadaşın dediği gibi. Motor zevk işi değil mi ? Zevkini çıkara çıkara sür işte daha ne sınırları zorlamaya çalışıyoruz.

Yakışıklı motormuş ha güle güle kullan...Allah kaza bela vermesin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok tarz motor. İyi günlerde kullanın..:cat:

Sanki aynı yerde hyosung gördüm diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? :D

150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''

hayırlı olsun.

150 görüp görmemesi bir motosiklet seçiminde senin için problem olabilir ama kullanıcı için değil belli ki. daha ne uzatıyorsun ki adam açık açık yazmış işte algılayamıyor musun?

Adama göre de ABS siz motosiklet kullanmak saçma belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar