- Motosikleti
- Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
- Konu Yazar
150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama
keyifte parada senin.
150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama
keyifte parada senin.
Haklısın 150 yi görmüyor o halde süper kalitesiz bi motor. Ben ve benim gibi kerizler olmasa nece olurdu memleketin hali dimi.
benim pcx'de de kesici vardı. 118'den yukarı çıkmıyordu ve motor o hızda rüzgardan çok etkileniyordu. Bu adamlar da o hızları sabit görmüşse belki kerizlik değil akıllılıktır üstad. Sen boşver gayet hoş motor.
150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''Haklısın 150 yi görmüyor o halde süper kalitesiz bi motor. Ben ve benim gibi kerizler olmasa nece olurdu memleketin hali dimi.
Şu forumda paylasım yaptığıma bazen pisman oluyorum. Hani gercekten mantıklı konusulsa, derimki haa evet hata yapmısım, sen haklısın. 150 yi geçmiyormusGeçmesin yahu varsın 140 la gitsin nedir yani ? Amacim sıkmak olsa ona göre bi makine alırdım zaten. Güzel ahlak ve zeka yoksunu trollerin artık bu forumdan temizlenmesi lazım.
150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''
hayırlı olsun.