Abiler affınıza sığınarak şimdi benim anlamadığım nokta r25 170 i geçerken 400 Cc bi motor 170 e çıkamıyor ve 180 küsür ağırlığı var bu motosikletin, abs hariç bu motoru neden r25 e tercih edeyim?
Arkadaşım kimisi aracından konfor bekler örnek Mercedes, kimi de hız örnek porsche. Şimdi bu durumda Mercedes alan salak mı oluyor yada porsche kadar gitmeyince almaması için bir sebep mi oluyor. Allahaşkına artık motor kullanmayı topspeed'den ibaret bir şey olarak görmeyi bırakın artık. Her şeyden önce o motor naked yani yüksek hız yapabilse bile o hızlarda rahatsız eder. Şu hız kıyaslamaları ergence geliyor bana kusura bakmayın. Beklenti farklı bunu kullanan adamda. R25 abs'li mi mesela, ne kadar yakıyor mesela? Motor=hız anlamına gelmiyor yani. Lafım ortaya çünkü çokça aynı muhabbet dönüyor.
Bu arada dün Honda bayisine uğradım ve konforlu bir şey bakayım dedim ve öyle bir model 30'lu fiyatlardan başlıyor. En basidinden 250 rally 22500 tl. Nc 750 34 mü ne. Yine cb500f 30 üstü. Kıyas ortada. Ben dominaar test ettim ve gayet güzel bir keyif motoru olmuş. Hayırlı olsun kardeşim.
Şimdi ikisi farklı biri spor biri çıplak. Ha o konuda sıkıntım yok dersen bende 200 NSten geçtim aradaki farka kesinlikle ve kesinlikle değer. Gücü NSin dolayısıyla RSinde tam iki katı. Motorda güç acaip bir olaymış binince anlıyorsun. Test motorları var zaten denemesi bedava, o zaman farkı farkedersin.Hayırlı uğurlu olsun, bende rs200 kullanıp dominar ile değiştirme konusunda kararsızım aradaki 8 bin tl lik fiyat farkına değecekmi emin olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz, saygılar![]()
Arkadaşım kimisi aracından konfor bekler örnek Mercedes, kimi de hız örnek porsche. Şimdi bu durumda Mercedes alan salak mı oluyor yada porsche kadar gitmeyince almaması için bir sebep mi oluyor. Allahaşkına artık motor kullanmayı topspeed'den ibaret bir şey olarak görmeyi bırakın artık. Her şeyden önce o motor naked yani yüksek hız yapabilse bile o hızlarda rahatsız eder. Şu hız kıyaslamaları ergence geliyor bana kusura bakmayın. Beklenti farklı bunu kullanan adamda. R25 abs'li mi mesela, ne kadar yakıyor mesela? Motor=hız anlamına gelmiyor yani. Lafım ortaya çünkü çokça aynı muhabbet dönüyor.
Bu arada dün Honda bayisine uğradım ve konforlu bir şey bakayım dedim ve öyle bir model 30'lu fiyatlardan başlıyor. En basidinden 250 rally 22500 tl. Nc 750 34 mü ne. Yine cb500f 30 üstü. Kıyas ortada. Ben dominaar test ettim ve gayet güzel bir keyif motoru olmuş. Hayırlı olsun kardeşim.
O degil de yollar on numara sanki hiz pesinde milletsokak arasinda mahallede takilan adamlar 299 bassin istiyor
)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dominar-geldiii-440510867/detay
Dominar 400 an itibari ile 17.000 tl ye indi , ilgilenenler için duyurulur.
Dominar 400 fiyatına 2004 model makine almak yerine sofır 2017 model almak gayet mantıklı. Ktm 390 ile aynı motor bloğu. Ktm kaça satıyor? Hemen hemen 30000 tl. Bajaj yarı fiystına nerdeyse. Ktm 390 hangi fabrikada üretiliyor? Bajaj. Sorusu olan?
Hayırlı uğurlu olsun. Bu Bajaj kafamı karıştırıyor.
hemen hemen mi? insaf, 2017 modeli 24,5; 2016 modeli 21,5.. Dominar ile 390 bloklarının tasarımı aynı, motor aynı değil.
ha ben Dominar kötü demiyorum, tipi gayet de güzel.
(burdan sonrası genele)
son hıza bakarak motor seçen, ikilemde kalan birisi zaten motosikletten anlamıyordur; boşuna "yok işte naked, yok ss, yok cruiser..." diye kendinizi yormayın, anlayamayacaklar.
Cahil cahil konuşmayın aynı motor değildir ktm ile yüksek teknoloji ile alaşımından yazılımına herşeyi farklıdır zaten yurtdfışı otoriteler aynı motor olmadığını yüksek beygir ve torka dayanacak bir teknoloji içermediğinden hp tork değerlerinin mecburen düşük olduğuna değinmişler ayrıca ktm duke 390 24000 tl ye alınabiliyor 30 bin diye bırada işkembeden sallayıp algı yaratma insanlar salak değil araştırıyor neyin kaça satıldığını zaten o kadar muhteşem olsa her marka zam yaparken dominar fiyatı düşmezdi ha bu arada dominar kötü bir motordur demiyorum parasına göre kötü bir motordur duke 250 aynı fiyatlara alınabilirken cidden büyük bir ziyandır o parayı dominara vermek bu benim görüşüm sadece alan güle güle binsin hayırlı uğurlu olsun tabi ki.Dominar 400 fiyatına 2004 model makine almak yerine sofır 2017 model almak gayet mantıklı. Ktm 390 ile aynı motor bloğu. Ktm kaça satıyor? Hemen hemen 30000 tl. Bajaj yarı fiystına nerdeyse. Ktm 390 hangi fabrikada üretiliyor? Bajaj. Sorusu olan?
Hayırlı uğurlu olsun. Bu Bajaj kafamı karıştırıyor.
Abiler affınıza sığınarak şimdi benim anlamadığım nokta r25 170 i geçerken 400 Cc bi motor 170 e çıkamıyor ve 180 küsür ağırlığı var bu motosikletin, abs hariç bu motoru neden r25 e tercih edeyim?